Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vélemények, tapasztalatok a...

Vélemények, tapasztalatok a MODERNA oltásáról? Ki, mit tapasztalt az oltást követően?

Figyelt kérdés
Ilyennel fognak oltani és szeretnék informálódni.

2021. ápr. 1. 23:53
 71/95 anonim ***** válasza:
81%

Szóval a 30 millió (illetve azóta még több) beoltottból tudunk kb. 4 esetről, ahol ilyesmi történt...

Ennél lényegesen nagyobb az esélyed elpatkolni, ha elkapod a vírust

2021. ápr. 18. 10:50
 72/95 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg az oltatlanoknál is kialakulhat ilyen idegrendszeri probléma. Semmi bizonyíték rá, hogy ez az oltás miatt lenne.
2021. ápr. 18. 10:53
 73/95 anonim ***** válasza:
15%
Aha az oltás után :-D biztos nem azért. A nagynéném is rá fogom beszélni hogy vállalja fel egy YouTube videóban vagy tv műsorban ne járjon így más Magyarországon sem. Részemről ezzel befejeztem. A Moderátor aki csak tudja kerülje vannak más vakcinák.Jótanàcs sajnos a látottak tapasztaltak alapján. Amiről nem beszélnek sajnos van itt is....
2021. ápr. 18. 11:15
 74/95 anonim ***** válasza:
21%
A MODERNÁT aki csak tudja kerülje vannak más vakcinák!!!!
2021. ápr. 18. 11:16
 75/95 anonim ***** válasza:
40%

#74 Forrás?

Akkor neked a kínait ajánlom, az sokkal megbízhatóbb. ;)

2021. ápr. 18. 12:30
 76/95 anonim ***** válasza:
45%

[link]

#74 hmm, szóval azt mondod annyira veszélyes, hogy a linkem szerint akkor most nálunk lenne kb 10 halott és kb 900 fertőzött, ha mindenki oltott lenne? Hát tényleg érdemes kerülni..

Persze igaz ott Pfilzer is van, de Pfilzer/Moderna összesenből 46% Moderna

[link]

2021. ápr. 18. 14:40
 77/95 anonim ***** válasza:
100%
Az első után jött elő a rángás vagy megkapta mind a kettőt már?
2021. ápr. 20. 11:30
 78/95 anonim ***** válasza:
11%
2.
2021. ápr. 20. 11:36
 79/95 anonim ***** válasza:
21%

Nagyszerű 🤦‍♀️😈

Lehet el sem megyek a másodikra..

2021. ápr. 20. 11:40
 80/95 A kérdező kommentje:

Mennyi hülye egy rakáson.

És az én kérdésem alatt...79 komment baszki.

Egyébként igen, Modernából (eddig?) kevés érkezett az országba.

Én olvasott tapaaztalytom: Az, hogy itt GYIK-on is, akik keményebb mellékhatásokat mondtak/írtak azokat a hagyományos típusú "keleti vakcinák" váltottak ki. Az AzteaZenecáról meg még keményebb dolgokat írtak, ír a sajtó stb, meg személyes tapasztalat, hogy pár hete a környékünkön 110db AstraZenecát adott be a háziorvos. 30as fitt ismerőseim között is volt olyan, akit levett a lábáról napokra.

Szintén személyes tapasztalat, hogy a Modernát egy közel 70éves ismerősöm megkapta, és mégcsak karfájdalomra se panaszkodott.

ÉN amondó vagyok, hogy tényleg igaz, hogy minden vakcina jó, bár a kisördög azt mondatja velem, hogy az AstraZenekát kerülje mindenki. Mindenesetre én nem bízok benne.

A "keleti vakcinák" meg azért rizikósak, mert hagyományis, "régi eljárással" készülnek, így nagyon egyénfüggő, hogy milyen immunválasz alakul ki.

Ezért én úgy gondolom, hogy akine vmi komolyabb alapbetebsége van és fél, az válassza az a nyugatikat.

Én is arra szavazok, bár bízom a keletiekben is, mert való igaz h még a fiatalabbakat is (mos 30 éb körülieket pl) evvel a zechnológiával oltották. (leölt vírus)

2021. ápr. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!