Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vélemények, tapasztalatok a...

Vélemények, tapasztalatok a MODERNA oltásáról? Ki, mit tapasztalt az oltást követően?

Figyelt kérdés
Ilyennel fognak oltani és szeretnék informálódni.

2021. ápr. 1. 23:53
 21/95 whiteno ***** válasza:
45%
Nem az számít mind mondanak,tényeket te is összetudsz tenni vagy te lehet nem,ehez nem kell szakma.Van több orvos,aki mást mond.
2021. ápr. 2. 18:53
 22/95 whiteno ***** válasza:
35%
20-as miről beszélsz? Televagyunk betegségekkel,még ezt sem lehet látni?Ilyen szakamberek miatt tartunk hol is? Diktatúrába?XD okos vagy te is.
2021. ápr. 2. 18:55
 23/95 anonim ***** válasza:
73%
Remélem azért azt vágod, hogy hány védőoltást kaptál életed során
2021. ápr. 2. 19:01
 24/95 whiteno ***** válasza:
36%
Mit számít mit kaptam?Azokat se én akartam,ha most választhatnék nem kérném azokat se.Vannak próblémáim nem mondom tőlük,de az sincs kizárva.Ja és nem ugyanolyanok ezek a vakcinák
2021. ápr. 2. 19:06
 25/95 anonim ***** válasza:
55%

Neked az agyaddal van problémák, azt látom :DDD

Mit számít? :D azért számít, te okostojás, mert azokat a betegségeket ezekkel a vakcinákkal töröltük el a föld színéről. És te még tagadod, hogy nem, ezeket nem érték el a kutatók.

2021. ápr. 2. 19:16
 26/95 whiteno ***** válasza:
55%
De a világ miért lenne rosszul kitalálva?Az ember miért hiszi mindenbe bele kell avatkoznia?Ezért baszódik el minden.Hol tagadom?
2021. ápr. 2. 19:25
 27/95 anonim ***** válasza:
59%
Aham, tehát szerinted az egy jó dolog, ha akár 30-40%-os halálozású betegségek pusztítanak. Nincs több kérdésem, megállapítható, hogy agyhalott vagy (eddig is tudtam)
2021. ápr. 2. 19:33
 28/95 whiteno ***** válasza:
47%
Tudod aki agyhalott hívhat mást agyhalottnak de felse fogja hogy igazából ő az xdd
2021. ápr. 2. 19:43
 29/95 anonim ***** válasza:
26%
:) ellenérved az nem maradt úgy látom, na pá-pá
2021. ápr. 2. 19:46
 30/95 whiteno ***** válasza:
35%
Minek érveljek,kifordítod mit mondok,hogy felelőtlennek tűnjek igazából csoda,hogy beszélek itt hisz tudom ugy sem tudok nektek segíteni mégis próbálkozok.
2021. ápr. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!