Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vélemények, tapasztalatok a...

Vélemények, tapasztalatok a MODERNA oltásáról? Ki, mit tapasztalt az oltást követően?

Figyelt kérdés
Ilyennel fognak oltani és szeretnék informálódni.

2021. ápr. 1. 23:53
 51/95 anonim ***** válasza:
47%

"Az a baj, igen kevesen vannak a tiltakozók,"

Igen, a többség nem teljesen ostoba szerencsére.

2021. ápr. 7. 13:21
 52/95 anonim ***** válasza:
100%
Modernát nem hallottam még az ismerőseim körében. 75 %-uk kínait, főleg idősebbek, míg 25 %-uk AZ-t kapott, inkább középkorúak, bár most mát egyre töbször hallom, hogy AZ-t kínál a doki. Modernáról miért nem hallani annyit???
2021. ápr. 7. 13:34
 53/95 anonim ***** válasza:
94%
#52: Modernából sokkal kevesebb érkezett: [link]
2021. ápr. 7. 13:39
 54/95 anonim ***** válasza:
11%

Hat én megkaptam ma, remelem nem lesz bajom.

Nekem az a fura, meg a tűszúrást sem éreztem, meg amikor nyomta bele azt sem. Ráadásul ugyanoda tette a fecskendot vissza, ahonnan elvette. Utanam lévő pasinak onnan vette el és neki spriccoltatott is ki belőle eleg sokat, nekem nem! 🤷‍♀️Érdekes

2021. ápr. 7. 14:18
 55/95 anonim ***** válasza:
94%
Én is Modernára jelentkeztem.A Szputnyikot ajánlották fel első körben,de azt elutasítottam,mert anyukámnak 1 hétig fájt a feje tőle,nem akarnám ugyanezt...
2021. ápr. 7. 18:44
 56/95 anonim ***** válasza:
81%

Kedden kaptam meg a Moderna első adagját.

Az allergiáim miatt paráztam, ezért biztos ami biztos bevettem a gyógyszert, mivel még vérvétel esetén is előfordult hogy kijön, ha épp olyanom van, plusz azt írták ártani nem árt (igaz az anafilaxiás sokkot nem akadályozza meg, ha netán az lenne).

Az oltás során kicsit vérzett és később kis pukli is nőtt a helyén ami aztán enyhén bekékült, érintésre kicsit érzékeny lett és bizonyos mozdulatoknál enyhe fájdalom, de semmi extra. Se láz, se fejfájás stb.

Őszintén szólva vérételem sok volt és néhány rosszabb volt, mint ez.

2021. ápr. 9. 10:08
 57/95 anonim ***** válasza:
16%
A modernara nem szabad elmenni a nagynéném rangasos megbetegedést kapott tole és nem tudják gyógyítani. En majd másikat választok ha sorra kerulok
2021. ápr. 17. 23:19
 58/95 anonim ***** válasza:
24%
mi az a rángásos betegség?
2021. ápr. 18. 00:04
 59/95 anonim ***** válasza:
78%
#57 Ennyi erővel semmire nem lehet elmenni, mert mindenkinek más a szervezete, másra van hajlama. Attól, hogy szegény nagynénéd így járt (innen is jobbulást kívánok neki!!) még nem jelenti azt, hogy a vakcina a rossz, tekintve, hogy a moderna az egyik legjobb.
2021. ápr. 18. 00:27
 60/95 A kérdező kommentje:
én ragacsosat olvastam.
2021. ápr. 18. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!