Vélemények, tapasztalatok a MODERNA oltásáról? Ki, mit tapasztalt az oltást követően?
"Az a baj, igen kevesen vannak a tiltakozók,"
Igen, a többség nem teljesen ostoba szerencsére.
Hat én megkaptam ma, remelem nem lesz bajom.
Nekem az a fura, meg a tűszúrást sem éreztem, meg amikor nyomta bele azt sem. Ráadásul ugyanoda tette a fecskendot vissza, ahonnan elvette. Utanam lévő pasinak onnan vette el és neki spriccoltatott is ki belőle eleg sokat, nekem nem! 🤷♀️Érdekes
Kedden kaptam meg a Moderna első adagját.
Az allergiáim miatt paráztam, ezért biztos ami biztos bevettem a gyógyszert, mivel még vérvétel esetén is előfordult hogy kijön, ha épp olyanom van, plusz azt írták ártani nem árt (igaz az anafilaxiás sokkot nem akadályozza meg, ha netán az lenne).
Az oltás során kicsit vérzett és később kis pukli is nőtt a helyén ami aztán enyhén bekékült, érintésre kicsit érzékeny lett és bizonyos mozdulatoknál enyhe fájdalom, de semmi extra. Se láz, se fejfájás stb.
Őszintén szólva vérételem sok volt és néhány rosszabb volt, mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!