Vélemények, tapasztalatok a MODERNA oltásáról? Ki, mit tapasztalt az oltást követően?
Figyelt kérdés
Ilyennel fognak oltani és szeretnék informálódni.2021. ápr. 1. 23:53
31/95 anonim válasza:
"Az ilyen szakembereknek köszönhetően sikerült számos súlyos betegséget eltörölni a föld színéről." Valóban. És legalább ennyiszer bebizonyosodott, hogy amit a szakemberek jónak hittek , súlyos károkat okozhat. Nem vagyok oltásellenes, de ezeknek a vakcináknak a hosszútávú hatásairól semmit sem tudunk. Ma megvéd a Covidtól- már ha nem kell a huszonkettedik féle variáns is az új mutáns vírusok ellen, de két év múlva lazán előhozhat olyan betegséget ami megöl.
32/95 A kérdező kommentje:
"Köszönöm" szépen ezt a sok "értelmes" kommentet", harmincból, ha kettő vagy három mondott valami.
Ne az én kérdésemnél essetek egymásnak, hogy a gyíkemberzsidók bechippelnek titeket, az ellentábor meg ne itt szájaljin vissza.
Én csak infót akartam, tapasztalat még jobb lett volna.
Egyébiránt meg mindkét tábornak mondanám, hogy a vírus valós, és nem ez a gond, hanem, hogy milyen korlátozásokat, törvényeket, megfigyelési-kórlátozó móeszereket próbálgatnak, meg szondáznak. Nem csak itt, hanem az egész rohadt bolygón.
Szal tényleg kösz.
-Értelmes válaszok a MODERNÁRÓL- még mindig jöhetnek.
2021. ápr. 2. 20:05
33/95 anonim válasza:
Mindenhol zizeg ez a sok youtubon orvosizott oltásellenes véglény..
34/95 anonim válasza:
Mondjuk nem sok, inkább hangos..
35/95 anonim válasza:
A vírus egyértelműen valós átestem rajta, ezzel együtt sem bízom a lutri-vakcinákban. Főleg hogy idehaza előszeretettel nyomják az időseknek azt amit külföldön nem ajánlanak hatvanöt fölöttieknek. Ide is csak azért írok hogy megtaláljam a kérdést, mert a TAPASZTALATOK engem is érdekelnek a kormány nyomatta hazugságözönnel, fejetlen oltási programmal szemben.
36/95 anonim válasza:
31: Remélem amikor megeszed a boltban vásárolt felvágottakat, akkor is azon jár az agyad, hogy vajon a benne lévő tartósítószerek, egyéb mesterséges anyagok mit okoznak majd 20 év múlva
37/95 anonim válasza:
Képzeld, igen. És mázlista vagyok hogy kertesek, és állattartók lévén elvétve veszünk ilyesmit.
38/95 anonim válasza:
Pontosan, a legnagyobb oltásfóbok is kétpofára zabálják a bizonyítottan rákkeltő nitrátos párizsit..
39/95 whiteno válasza:
40/95 anonim válasza:
Ma kaptam meg az első Moderna oltást. Eddig a karfájdalmon kívül semmi más tünetem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!