Vélemények, tapasztalatok a MODERNA oltásáról? Ki, mit tapasztalt az oltást követően?
Figyelt kérdés
Ilyennel fognak oltani és szeretnék informálódni.2021. ápr. 1. 23:53
61/95 anonim válasza:
Soha semmilyen betgsege volt. Most meg önkentelen rángásai vannak a vakcinával. És ez nem gyógyítható egy életre tönkretették. 3 gyereke van dolgozni képtelen.
62/95 anonim válasza:
#61 A genetikára értem, hiszen mielőtt beadják a vakcinát még csak egy covid tesztet se végeznek el, nemhogy kivizsgálni, hogy kinél milyen összetevő mit válthat ki. Sajnálom szegényt.
64/95 anonim válasza:
"Soha semmilyen betgsege volt. Most meg önkentelen rángásai vannak a vakcinával" És ilyen gyorsan kiderült hogy a vakcina okozta, az is hogy nem gyógyítható? Nem vagyok oda ezekért az ellenőrizetlen szarokért, de nekem ez nagyon nem hihető.
65/95 anonim válasza:
Pedig sajnos nem is egyedi eset. Külföldön is sok ilyen volt modernától nézz utána...
66/95 anonim válasza:
Ha beszélsz angolul keress rá ugy. Sajnáljuk hogy nem néztünk előbb utána. Kaliforniában be is tiltottak.
Persze nem mondják hogy 100 % az oktastol van de mi mástól lenne ha 2 órával az oltás után kezdődött egy egészséges emberen. És azóta nem tudja ellátni munkáját tönkre ment az élete.
68/95 anonim válasza:
Igen, valószínűleg ez a videó motiválta a válaszolót is erre a kitalációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!