A korona vírus létezik?
Már több mindt egy éve,korona vírus betegségekről halhatunk,és tudhatunk.ami már világszerte nagyon veszélyes betegség-nek számit a média szerint.viszont vannak tapasztalatom szerinti véleményeim,ezzel kapcsolatosan amire kiváncsi lennék màs hogyan látja.
Nagyon gyanus nekem. És félre értés ne essék,hiszek de azért el gondolkodtat a mai nap-ig,ezek a tévhitek.
1-nagyon sokan halnak meg a kórhàkban covid miatt,(Sokkal többen halnak meg akik kórházban vannak mindt akik otthon. Lehet hogy emberek alkották meg a vírust,azért hogy minél több ember meg haljon?
És a vakcinától miért vannak az emberek rosszul,hányinger szédűlés has fájás,lehet hogy a vakcina nem is ellenszer? Hanem egy olyan vegyűlet ami,elösegiti a vírust.
És látni neten hogy a kék maszkok-ban,valami féle kis kukacok vannak. Lehet hogy ez is szerepet játszik az emberek,el halálozásában?
Több ismerösöm mindt idős,és fiatal volt ebben a betegségben,viszont kórhàzba nem mentek otthon kezelték magukat és rendbe jöttek. Ismerösem között egyaránt voltak olyanok akik mindig egészségesek voltak,és a betegség miatt kétségbe esetten korházba mentek,rá egy hónap kezelés után meg haltak.akik otthon maradtak nem mentek sehova azok meg mindig élnek, és
A mai napig egészségesek.
Lehet hogy a vírus egy kitalált dolog? És egy tudós műve ez,ellenszerbe bele raknak minden féle negatív kórokozók-at.?
Ti hogyan látjátok
El nézést kértem,és fel zaklatotság-ból írtam és írom mert a mai nap,halt meg a barátom,aki a tegnap csak,rosszul érezte magát. Kórhàzba szàlitották és rá 2-óra mulva fel hívtuk,és azt mondta hogy màr 4-injekciót adtak be neki. 2-óra alatt 4-injekció? A reggel meg is halt.
Nagyon rosszul érint
Részvétem!
Sajnos a pontos okát, és mi, hogyan történt, nagy eséllyel nem fogod megtudni, hogy minek kellett 4 injekció.
Részvétem".(köszönöm szépen)
"Sajnos a pontos okát,és mi hogyan történt,nagy eséllyel nem fogod megtudni,hogy minek kelett 4-injekció"( hát az bíztos.
"Mien kukacok",? Interneten meg találod,tele van vele. Mindenki arrol beszél,természetesen videó felvétel melett.
Hazudsz"
Nem hazudok,sajnos igaz.
Csak két dologra válaszolok.
1."Sokkal többen halnak meg akik kórházban vannak mint akik otthon"
A vírus a tüdőt rongálja a legjobban. Ezért a betegség súlyosbodásának általános jele, hogy a beteg légszomjjjal küzd. Felhívja a mentőt és kórházba viszik. Emiatt szinte senki nem marad otthon, amikor a betegség súlyosra fordul.
2. "a vakcinától miért vannak az emberek rosszul,hányinger szédűlés has fájás"
A vakcina úgy működik, hogy becsapja a szervezetet, miszerint veszélyes idegen fehérje került a vérbe. Erre beindulnak a védelmi reakciók.
- felszökik a láz. A kórokozóknak általában árt a magasabb testhőmérséklet.
- hányinger, hasfájás. A szervezet az ősi tapasztalatok alapján úgy gondolja, hogy mérgezés történt. Ezt megoldandó, próbál hányni, nem eszik többet a rossz anyagból (étvágytalan). Az ősidőkben ez sokszor bevált.
- szédülés. Erre nincs ötletem. Talán az immunreakciók kiváltotta terhelés vagy a láz miatt nem jut elegendő oxigén az agyba.
Összefoglava: a vakcinával nem gyógyszert juttatunk be, hanem a szervezetet arra késztetjük, hogy védekezzen egy nemlétező betegség ellen. Ezért betegségtüneteket mutat.
10
Becsülendő, hogy az értelmi fogyatékosoknak is megpróbálod elmagyarázni érthető módon a dolgokat, de teljesen feleslegesen teszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!