Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miert kell a tanarokat elobb...

Miert kell a tanarokat elobb oltani?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember van aki olyan helyen dolgozik, ahol naponta sokszaz emberrel talalkozik:boltosok, szervizesek, futarok, gyari melosok, kormanyablak stb

Miert pont a tanarokat oltogatjuk?

2021. márc. 30. 20:42
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Hupsz, ez nem jott be. En is diplomas vagyok :D

Csak nem mentem naplopo szakra.

Pedig en 6 evet jartam egyetemre (vegyeszmernok) es valoban gyarban dolgozom (gyogyszergyar), es engem megsem akarnak hamarabb beoltani, pedig en nem otthonrol osztom a munkat a gep elott, hanem bentrol iranyitok SZEMELYESEN.

De nyilvan az nem szamit, hiszen az en erdekkepviseletem nem tudta kisirni nekem az oltas. Meg utana meg 2 hetet otthon...

2021. ápr. 5. 08:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Lehet dicsekedni, hogy 6 év alatt végezted el a vegyészmérnökit, más az általános orvosit végzi annyi idő alatt.

Egyáltalán nem kell lenézni más szakmákat, ahogy írtad, hogy "naplopó" szak.

Ha nem lett volna jó kémiatanárod, a büdös életbe nem végezted volna el a vegyészmérnökit... 6 év alatt se. Bárki kaphat manapság diplomát, eszet vele nem osztanak, ez meg is látszik.

Az oltásról meg annyit, hogy vedd már észre, hogy nálatok kötelező a maszk, munkatársak jó esetben értelmesek. Viszont a gyerekeknek a suliban nem kötelező, ők nagyon tudnak fertőzni, akár akaratukon kívül is. Nincs meg bennük az a járványügyi fegyelmezettség, ami természetes, hiszen gyerekek.

Ui.: A tanárodon múlt anno, hogy vagy örök életedre megutálod a kémiát, vagy azt az irányt választod továbbtanulásod céljául.

És most szépen állj vissza a szalag mellé, nehogy összeszennyezd a valzartánt.

2021. ápr. 5. 10:22
 23/26 anonim ***** válasza:
De nem egyszerűbb kötelezővé tenni a maszkot az iskolában, mint beoltani a tanárokat?
2021. ápr. 5. 10:48
 24/26 A kérdező kommentje:

A vegyeszmernok kepzes 7+4 felev.

Osszeadom neked:11 vagyis 5.5 ev, 1 felevet csusztam csaladi okok miatt.

Nem szalagon dolgozok, hanem egy osztalyt vezetek. Nem iskolai osztalyt, mint egy osztalyfonok, hanem valodi munkat vegzek.

Valzartánt nem gyartunk...

2021. ápr. 5. 10:56
 25/26 A kérdező kommentje:

Ja, es meg egy.

Rettenetes kemiatanarom, az a vilagtalan tipus, akit azt se tudod, hogy maradt eletben.

A kemia szeretete a csaladomtol ered, akik munkaido ido tanitottak nekem a kemiat, ha mar a hires tanarom nem volt ra kepes :)

2021. ápr. 5. 10:58
 26/26 anonim ***** válasza:

"De nem egyszerűbb kötelezővé tenni a maszkot az iskolában, mint beoltani a tanárokat?"

Még életedben nem voltál összezárva egy rakás kamasszal egész nap

2021. ápr. 5. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!