Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most az oltási programban,...

Most az oltási programban, elénk rakták a tanárokat? Úgy értem, a krónikus betegek elé?

Figyelt kérdés
Így, a veszélyeztetett betegek megint hátrébb kerülnek a sorban? Lassan már mindenki elsőbbséget élvez a krónikus betegekkel szemben.!?

2021. márc. 27. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Már a 6-os csoportot is kezdik (kritikus infrastruktúra), holott még a 2.-kal sem végeztek, úgyhogy eleve nem következetesek.

Nézd, egyrészt ez kb 1 napi adag (50 ezer), úgyhogy durván és összességében 1-2 napot tolódik más.

Másrészt én nem értek egyet vele, hogy csak és kizárólag azokat kéne oltani először, akik amúgy is alig mozognak. Tessék otthon maradni. Valakinek viszont dolgoznia is kell. A tanárokat már februárban be kellett volna, nem lett volna iskolabezárás.

2021. márc. 27. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon egyet értek veled! Már régen be kellett volna oltani a tanárokat. Most már a kismamákat is oltják soron kívül.
2021. márc. 27. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akik között elvegyülve ma 900-an potyáztak. És mégis beoltották őket. Ez Magyarország: kiskapuzás, megoldjuk okosba, ügyeskedjünk.
2021. márc. 27. 22:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagy pofátlanság ez! Hallottam olyat, oda ment az anyuka, azt hazudta hogy szoptatt, és megkapta az oltást! Közben meg már nagyobb gyerekei vannak. Így fiatalon megkapták. Ez szemétség! A sok idős krónikus meg vár hónapok óta.
2021. márc. 28. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eljárást indítanék mind a SOTE, mind a csalók ellen.
2021. márc. 28. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is! Hat kik vannak ott? Nem néznek utána? Így bárki fiatal bemehet, és megkapja az oltást! Az mondták, csak annyit kérdeztek: Van gyereke? Szoptatt? Volt olyan, aki simán hazudott, és elhitték!!
2021. márc. 28. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok volt a beteg tanár, ezért nem lett volna iskolazár,ha februárban beoltják a tanárokat, a sok beteg tanár miatt lett végül a bezárás?
2021. márc. 29. 01:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is ez szomorít el. 3-4 hete kaptam meg a levelet, hogy hamarosan oltanak, mert krónikus betegségem van. Azóta se hívtak. Dolgozok, várok türelmesen. De az otthon babázó, gyeden lévő pedagógus ismerősöm bezzeg ma megkapta az sms-t, hogy mehet oltakozni. Mert tanár. De amúgy otthon van. Nagyszerű.
2021. márc. 30. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!