Aki most koronavírussal beteg, milyen tünetei vannak?
Nem csak ez a lényeg, hogy mik a tünetek, meg hogy mikor lesz ilyen olyan szuper vakcina,, hanem az hogy tartsuk rendben a felső légútakat,akadályozzuk meg a nyálkahártya irritacióját, dohányzás szmog, korom+füst,nagyvárosokban, és a melléküregek gyulladását,orr-arcüreg stb, de ha már kialakult, kezeljük, ultrahangos inhalátorral,+gyulladás csökkentőkkel, természetesen,ha és amennyiben nem tudunk megszabadulni, ezektől, és még állandó nyákosodás, termelődés is van,, pl, garatban,felső légutakban, használjunk nyákoldot, menjük el szakorvoshoz, F.O.G, kivizsgálásra,mielőbb,.
Amennyiben polip, és arcüreg gyulladások, 2-3hónapig fennállnak,arckoponya Rtg, és fess-műtétet is be kell vállalni,.!
ne feledjük, a vírusok,nem élőlények, viszont a felső légútakban, melléküregek,+nyálkahártyán tudnak, szaporodni,és csak ez után jutnak be a vérbe, továbbá a tüdőbe,.
az immunrendszerünk karbantartásához, megfelelő szabályozásához, a C-D, K2, vitaminokon kivül, fontos a szerves szelén, a jód, de a cink, Mg/B6, is szükséges..rendszeresen bevinni, a szervezetünkbe,.
A méregtelenítésről sem feledkezzünk meg, ugyanis a méreganyagok felhalmozódása, a káros koleszterin, megakadályozza a nyomelemek, felszívódását, hasznosulását..
3-as vagyok.
Igen, február 17-én, szerdán voltam utoljára dolgozni. Egy hónapja vagyok beteg.
Maszkot nem hordott senki... Volt az irodában maszk, de nem nagyon élt senki a lehetőséggel. Neha jöttek be ügyfelek. Ők volt, hogy felhúzták a maszkot, de sokan maszk nélkül jöttek be. Ez már a főnökség felelőssége (meg, hogy a köhögő kollegát nem küldték haza). Szellőztetni nem nagyon szoktunk, mert forgalmas főút mellett vagyunk. Több a kára, mint a haszna.
Köszönük!
Úgy érzed, Te is beteg vagy?
Szia! Igaz én nem most vagyok covidos, most telt le a 10 nap.
Nekem enyhe fejfájással kezdődött, pár napra rá nem éreztem az ízeket, szinte egyik percről a másikra. Következó napokban erősödött a fejfájás, tüsszentettem rengeteget, ami durva orrfolyással társult, egy nap alatt elhasználtam a 100as zsepit. Ekkor már a szagokat sem éreztem. KB 3-4 napig tartott az orrfolyás, majd mint akiről levágták, utána semmi.
Most 10 nap után a hangomom hallani, mint amikor meg van fázva valaki, orrfolyás, köhögés nincs, a szagokat, ízeket nem érzem továbbra sem.
Köszi☺️
Még nem tudom, talán a jövő héten.
üdv, igy van, a covid elsődleges tünetei, hasonlóak az influenzához,, és az igaz is, hogy akiknél nincsen megfázás,,taknyosodás, nyálkahártya irritáció, és/vagy felső légútak, érintettsége, akkor úgy a melléküregi gyulladások, is ritkábban alakulnak ki, de mindazonáltal a korona virusok sem tudnak, elszaporodni, majd 3-5nap múlva,elfoglalni a tüdőt, vagy más létfontosságú, szerveinket,.
Amit a közel múltban, német orvos-kutatót újra megállapitottak,, az nálunk is igaz, gyakorlatilag,ha rendesen karbantartjuk a felső légútakat,kikezeljük odahaza, a visszatérő gyulladásokat,+ nem szívjuk a cigit, a szmogot, órákon át, szabályozottan támogatjuk, az immunrendszerünket, akkor nagy baj nem lehet,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!