Aki most koronavírussal beteg, milyen tünetei vannak?
Pénteken kezdődött hasmenéssel, majd szombatra köhögés, orrfolyás, este erős fejfájás, hidegrázás. Hőemelkedés mely hol elmúlt, hol visszajött. Illetve a szememnél fura nyomást éreztem.
Szagok, ízek megmaradtak.
Első válaszoló vagyok.
Nagy eséllyel a kolléganőmtől,akivel egy irodában dolgoztunk, neki tipikus tünetei voltak, úgyhogy sejthető volt, hogy nem úszom meg.
Most már csak a köhögés maradt meg egyedül, az pedig olyan érzés, mintha szakadni akarna fel, csak még nem tud.
3-as vagyok.
Kedves kérdező! 28 éves nő vagyok. Jó egészségnek örvended. Biztos van,aki könnyebben megússza... Én durván ágynak estem. Nem feküdtem egész nap, azért mosdóba kijártam. Párom könnyebben viselte, viseli.
Szerdán úgy éreztem, hogy hiába iszok, folyamatosan szomjas vagyok. Kapart a torkom és levert voltam.
Csütörtök reggel már magas lázam volt és estére már igen rosszul voltam.
Irodábandm dolgozom. 8-an vagyunk egy légtérben. Egész nap megy a légkondi télen, nyáron, gondolom az kavarta meg ott a vírust. Az egyik kollega köhögött sokat, szerintem tőle kaphattam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!