Ha rajtatok múlna, milyen jáványügyi intézkedéseket hoznátok?
Figyelt kérdés
Én személy szerint mindent lassan feloldanék, és ezt az egész járványkezelési rendszert megforditanám. Ne az egészségesek (vagyis a többség, aki szzinte meg sem érzi a virust) vigyázzanak a veszélyeztetettekre, a saját életük teljes leépítésével, hanem a veszélyeztetettek vigyázzanak saját magukra. Ne menjenek ki, inkább többet redeljenek házhoz, és kapjanak kn-98as maszkot, hogy befelé is védjen. Irdatlan mennyi logikátlan intézkedés van, mennyi ellentmondás, és úgy tűnik senkinek nem tűnik fel. Teljesen felesleges, nevetséges, eszetlen korlátozások, kettős mércék stb. Az egeszséges emberek hadd dolgozzanak, tanuljanak, én is elkaptam a vírust ősszel, 1 hétig köhögtem, ennyi. Müller Cecília szerint is csupán 3%-a a koronavírus áldozatainak volt teljesen egészséges, alapbetegségektől mentes. Tehát lényegében ne az egeszséges életvidám embereket büntessük feleslegesen, kényszerítsük karanténba, hanem egyszerűen aki fél, vigyázzon, ahogy alapból is tenné. Legtöbbünk csak azért érzi a vírust, mert a csapból is ez folyik. Valljuk be, a legtöbbünk kimenne az utcára, azt se tudná hogy van vírus. Az oltással pedig, aki fél oltsa be magát, aki nem, az ne. Ennyi. (Nem, nem vagyok virustagadó, sem oltasellenes, azt sem hiszem hogy chip van benne, ufók meg illuminátusok keze nyomát se látom benne, csak magamból és a családombol indulok ki, hogy nyáron a maszk nélküli aquaparkokban nyomorogtunk, és semmi nem történt, most meg 8 után ki se lehet menni, ami nevetséges. Én magam tönkrementem, a gyerekem fél éve ül itthon.) Szóval mindenképpen túl van most reagálva ez a többségre teljesen ártalmatlan vírus. (És nem, ezzel nem veszem semmibe az áldozatokat, mielőtt rákezdenétek, de többen halnak meg egy nap autóbalesetben, mint ebben. Be kéne az autókat tiltani?? Nem, csupán vigyázni kell magunkra)2021. febr. 9. 23:01
31/45 anonim válasza:
Én szereznék 10 millió vakcinát, aki nem adatja be azt megbüntetném és feloldanék minden korlátozást.
32/45 anonim válasza:
a brit és afrikai virusmutáció miatt nö a fertözöttek száma. kedves utolsó ennyi erövel föbe is löheted magad meg azt a 10 millió embert mert a vakcina az igazi népirtást elösegitö virus .
33/45 anonim válasza:
A vírusmutáció azért alakult ki, mert sok emberrel találkozott.
34/45 anonim válasza:
Teljes lezárás, se ki se be, ahogy kínában történt. Kommunista rendszerbe sem lehetett volna lázadozás.
35/45 anonim válasza:
#36: Be tudnád idézni ezt a tanulmányt angolul vagy magyarul?
36/45 anonim válasza:
37. a cikkben van egy link:
37/45 A kérdező kommentje:
Készülhetünk szerintem, mert az az új világ. Amíg mi emberek, semmit nem teszünk, addig mindig jön majd egy újabb mutáció, egy még újabb és egy még újabb, még több év a karanténban. És talán majd a 85. Mutáció után észbekapunk.
2021. febr. 11. 21:19
38/45 anonim válasza:
34 Milyen szaki vagy? :) Jó szaki, mert abból nagy a hiány.
Kérdésre:
Azt nem tudom mi lesz itt ha nyári időszámítás lesz, mert ami nekünk most a 20 óra a bioritmusunknak, az nyári időszámítás szerint igazából a 21 óra lett volna, de óraátállításkor az egész napzárásunkat még egy órával előre csúsztatják amikor már így is necces.
40/45 anonim válasza:
Fel kell oldani az esti kijárási tilalmat (vagy kitolni 1-2 órával) mert ez a jelenlegi formájában csak növeli a tumultust a boltokban. Ami lehet az menjen online (kivéve általános 1-2 osztály mert pl. írni szerintem nem lehetne megtanulni online, illetve az érettségizők dönthessenek róla). Maszk csak zárttérben kötelező de ott tényleg figyelni kéne rá. Vendéglátásban (szállodák) lehetne enyhíteni viszont ők csak mondjuk 50%-os kihasználtsággal nyithassanak (ne legyen túl sok turista a városokban). Szórakozóhelyek zárva ez szerintem egyértelmű mivel nem hiszem hogy ott megoldható lenne a biztonságos elkülőnítés, max azok nyíthatnának (ellenőrzésekkel) ahol nyitott tér van. Uszodák maradjanak zárva a meleg párás levegő miatt (igen tudom a covid az vírus de akkor is). Mozik szerintem nyugodtan nyitva maradhatnak de csak úgy ha 1-1 szék kimarad és csak minden második sorba lehet ülni és persze maszk (tehát nincs evés közben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!