Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha rajtatok múlna, milyen...

Ha rajtatok múlna, milyen jáványügyi intézkedéseket hoznátok?

Figyelt kérdés
Én személy szerint mindent lassan feloldanék, és ezt az egész járványkezelési rendszert megforditanám. Ne az egészségesek (vagyis a többség, aki szzinte meg sem érzi a virust) vigyázzanak a veszélyeztetettekre, a saját életük teljes leépítésével, hanem a veszélyeztetettek vigyázzanak saját magukra. Ne menjenek ki, inkább többet redeljenek házhoz, és kapjanak kn-98as maszkot, hogy befelé is védjen. Irdatlan mennyi logikátlan intézkedés van, mennyi ellentmondás, és úgy tűnik senkinek nem tűnik fel. Teljesen felesleges, nevetséges, eszetlen korlátozások, kettős mércék stb. Az egeszséges emberek hadd dolgozzanak, tanuljanak, én is elkaptam a vírust ősszel, 1 hétig köhögtem, ennyi. Müller Cecília szerint is csupán 3%-a a koronavírus áldozatainak volt teljesen egészséges, alapbetegségektől mentes. Tehát lényegében ne az egeszséges életvidám embereket büntessük feleslegesen, kényszerítsük karanténba, hanem egyszerűen aki fél, vigyázzon, ahogy alapból is tenné. Legtöbbünk csak azért érzi a vírust, mert a csapból is ez folyik. Valljuk be, a legtöbbünk kimenne az utcára, azt se tudná hogy van vírus. Az oltással pedig, aki fél oltsa be magát, aki nem, az ne. Ennyi. (Nem, nem vagyok virustagadó, sem oltasellenes, azt sem hiszem hogy chip van benne, ufók meg illuminátusok keze nyomát se látom benne, csak magamból és a családombol indulok ki, hogy nyáron a maszk nélküli aquaparkokban nyomorogtunk, és semmi nem történt, most meg 8 után ki se lehet menni, ami nevetséges. Én magam tönkrementem, a gyerekem fél éve ül itthon.) Szóval mindenképpen túl van most reagálva ez a többségre teljesen ártalmatlan vírus. (És nem, ezzel nem veszem semmibe az áldozatokat, mielőtt rákezdenétek, de többen halnak meg egy nap autóbalesetben, mint ebben. Be kéne az autókat tiltani?? Nem, csupán vigyázni kell magunkra)

2021. febr. 9. 23:01
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
71%
Én is feloldanám a korlátozásokat és aki retteg, csak az maradjon otthon, a többiek had éljenek már normális életet! Oké, vannak halottak, de ne napi pár száz miatt menjen már tönkre milliók élete!!
2021. febr. 9. 23:08
 2/45 anonim ***** válasza:
22%

1-es

Pár száz halott...Istenem. 2,2 millió ember halt meg egy év alatt. A világon évente kb 55 millióan halnak meg. Ezzel a covid kb a 8. leghalálosabb dolog jelenleg.

2021. febr. 9. 23:11
 3/45 anonim ***** válasza:
18%
Én meg börtönbe csuknám az olyan embereket, mint az #1-es.
2021. febr. 9. 23:12
 4/45 anonim ***** válasza:
66%
2-es: ezt ugye onnan tudod, hogy a médiában megjelent... Én is annyi halottat írathatnék be jó pénzért a statisztikába, amennyit akarnék...! Ki tudná leelenőrizni?! Csak az, aki gyártotta.
2021. febr. 9. 23:14
 5/45 anonim ***** válasza:
61%
3-as: én meg a népbutító és rémhírterjesztóket csuknám börtönbe! Meg azokat, akik pénzt kínálnak az elhunyt hozzátartozóinak csakhogy covidot írhassanak a lapjára!!
2021. febr. 9. 23:16
 6/45 anonim ***** válasza:
32%
ok
2021. febr. 9. 23:18
 7/45 anonim ***** válasza:
71%
Svédek se haltak még ki, szóval mehet a nyitás!
2021. febr. 9. 23:26
 8/45 anonim ***** válasza:
74%
#3-as: pofád nagy, és majd te tartod el a tönkrevágott vendéglátós és idegenforgalomból már nem élő családokat meg a magyar gazdaságot is megmented az eladósodástól?! Mert azt ugye tudod, hogy a vakcina nem oldja meg a problémákat!?
2021. febr. 9. 23:31
 9/45 anonim ***** válasza:
92%
Ja! Nem beszélve a sok mentális betegségről meg becsavarodott emberekről, amit a bezártság okoz...!
2021. febr. 9. 23:37
 10/45 anonim ***** válasza:
11%

Na, pofája a lónak van, azért, mert ellenkező a véleményünk, nem kell kulturálatlannak lenni. Bár, tőled mit várna az ember.

"majd te tartod el a tönkrevágott vendéglátós és idegenforgalomból már nem élő"

Nyilván nem jó helyzetben vannak, de gondolom te sem örülnél, ha két-három családtagod kihullana a koronavírus miatt, mert nem voltak megfelelő intézkedések.

Egyébként lehet hápogni, hisztizni, a kormányt nem fogja meghatni.

2021. febr. 9. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!