Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha rajtatok múlna, milyen...

Ha rajtatok múlna, milyen jáványügyi intézkedéseket hoznátok?

Figyelt kérdés
Én személy szerint mindent lassan feloldanék, és ezt az egész járványkezelési rendszert megforditanám. Ne az egészségesek (vagyis a többség, aki szzinte meg sem érzi a virust) vigyázzanak a veszélyeztetettekre, a saját életük teljes leépítésével, hanem a veszélyeztetettek vigyázzanak saját magukra. Ne menjenek ki, inkább többet redeljenek házhoz, és kapjanak kn-98as maszkot, hogy befelé is védjen. Irdatlan mennyi logikátlan intézkedés van, mennyi ellentmondás, és úgy tűnik senkinek nem tűnik fel. Teljesen felesleges, nevetséges, eszetlen korlátozások, kettős mércék stb. Az egeszséges emberek hadd dolgozzanak, tanuljanak, én is elkaptam a vírust ősszel, 1 hétig köhögtem, ennyi. Müller Cecília szerint is csupán 3%-a a koronavírus áldozatainak volt teljesen egészséges, alapbetegségektől mentes. Tehát lényegében ne az egeszséges életvidám embereket büntessük feleslegesen, kényszerítsük karanténba, hanem egyszerűen aki fél, vigyázzon, ahogy alapból is tenné. Legtöbbünk csak azért érzi a vírust, mert a csapból is ez folyik. Valljuk be, a legtöbbünk kimenne az utcára, azt se tudná hogy van vírus. Az oltással pedig, aki fél oltsa be magát, aki nem, az ne. Ennyi. (Nem, nem vagyok virustagadó, sem oltasellenes, azt sem hiszem hogy chip van benne, ufók meg illuminátusok keze nyomát se látom benne, csak magamból és a családombol indulok ki, hogy nyáron a maszk nélküli aquaparkokban nyomorogtunk, és semmi nem történt, most meg 8 után ki se lehet menni, ami nevetséges. Én magam tönkrementem, a gyerekem fél éve ül itthon.) Szóval mindenképpen túl van most reagálva ez a többségre teljesen ártalmatlan vírus. (És nem, ezzel nem veszem semmibe az áldozatokat, mielőtt rákezdenétek, de többen halnak meg egy nap autóbalesetben, mint ebben. Be kéne az autókat tiltani?? Nem, csupán vigyázni kell magunkra)

2021. febr. 9. 23:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
94%
10: Miért, az megfelelő intézkedés pl. hogy este 8 után tilos a kijárás, amikor pont hogy akkor kevesebben lennének az utcán, mint nappal a plázában?! Vagy hogy először káros a maszk és felesleges Cili néni szerint, aztán meg büntetik azt, akin nincs?! Teljesen abszurd az egész..
2021. febr. 10. 05:09
 12/45 anonim válasza:
76%

Semmilyen intézkedést nem hoznék, mivel tudom, hogy nem vagyok ez ügyben nem vagyok kompetens. Inkább olyan emberekre bíznám a döntést, akiknek rálátásuk van egy ilyen vészhelyzet megfelelő kezelésére.

Egy elgondolkodtató megjegyzés:

Az a baj, hogy egy virológus nem ért a gazdasághoz, egy gazdasággal foglalkozó szakember pedig nem ért a biológiához. Ennél fogva tökéletes döntést hozni ilyen helyzetben szinte lehetetlen.

2021. febr. 10. 07:55
 13/45 anonim ***** válasza:
37%

"miközben a te fajtád meg azt kívánja, hogy koronavírusos legyen a másiknak a családja?!"

Ugyan mutasd már meg, ahol ezt írtam 😃

2021. febr. 10. 08:41
 14/45 anonim ***** válasza:
22%
na bazdmeg ha villában kibirják napi 24 ben egész télen te nem birsz otthon lenni este nyoltól lehet mire kijönnek már rég kiirtották a népet az oltással és csak néznek ki a fejükböl .nem lesz semmilyen feloldás .a német és osztrák mintát követjük a ök szigoritanak viktor király is . aZ OLASZOK megint tartományokat zárnak le. portugáliában hollandiban táborokba gyüjtik a fertözötteket .nem enyhités lesz itt hanem szükségállapot. a covid csak egy virus amit szépen kiengedtek hogy a népek féljenek .most jön a csodaszer te beoltatod magad és lebénulsz vagy egy éven belül belehalsz az igazi virusba . ha van rá lehetöséged menj el egy tanyára kis elzárt településre tavasszal mert ami itt folyik az népirtás a belem fordul már ki töle. a kormány meg csak hazudik az embereknek. angliábol jött a virus onnan engedték el onnan jött a mutáns is .most meg már afrikai törzsröl szolnak a hirek vajon miért? kinát és afrikát akarják irtani elöször .ébresztö emberek .magadat mentsd .nemlesz már normális ide megyek oda megyek discoban csajozok meg dugok élet.
2021. febr. 10. 09:48
 15/45 anonim ***** válasza:
52%

Felmérném a lakosság D-vitamin szintjét, és a rászorulóknak ingyenessé tenném a D és C vitamint (tanácsadással egybekötve, hogy mennyit kellene belőle szedni).

Azoknak, akik a korlátozások miatt elvesztették a munkahelyüket, vagy tönkrement a vállalkozásuk és emiatt nincs jövedelmük, a helyzet javulásáig annyi pénzt adnék havonta, amiből meg is lehet élni. Akiknek a fizetésük csökkent emiatt, azoknak kiegészíteném. Az uniós támogatásokat erre fordítanám, plusz a kórházi ellátások színvonalának javítására, és minden kórházi dolgozó fizetését megemelném annyira, hogy ne menjenek külföldre dolgozni.

2021. febr. 10. 10:07
 16/45 anonim ***** válasza:
66%

Először is a vakcina helyett ingyenesen juttatnék vitaminokat és olyan lehetőségeket, amik erősítik az immunrendszert (szauna, kondibérlet, stb.), mindemellett pedig eltörölnék minden korlátozást, de támogatnám azokat, akik úgy érzik, hogy veszélyeztetettek. Pl.: Vásárlás-házhozszállítási szolgáltatás időseknek, stb.

Aztán ami a legfontosabb:

Eltörölném a mentelmi jog intézményétr és az összes politikust kivégeztetném, aki részt vett ebben az egész emberiség elleni bűntettben. De számon kérném a hazudozó orvosokat és karhatalmistákat is, akik csak a hierarchia mitt teljesítettek parancsokat. Egy második Nürnbergi per kellene.

2021. febr. 10. 10:19
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy resze tunet nelkul megussza. Max egy bizonyos kor folotti vagy a beteges embereket korlatoznam csak. Kellene ingyenes szolgaltatas nekik. Pl ingyen hazhozszallitas elelmiszer boltokbol meg hasonlok, h ki se kelljen mozdulniuk. De sajat felelosegre felolem ok is mehetnenek.. max maguknak artanak meg annak aki ugyanigy sajat felelosegre mászkal. A népet meg hagynám élni meg dolgozni.
2021. febr. 10. 10:30
 18/45 anonim ***** válasza:
60%
Egy hatalmas atombombával rövidre zárnám az emberiség történetét. Engedjünk utat egy sokkal értelmesebb, kevésbé egoista fajnak akik nem teszik tönkre a Földet...
2021. febr. 10. 11:12
 19/45 anonim ***** válasza:
40%

Senki sem beszél arról hogy honnan szereznének ápolókat és orvosokat a Covidos betegeknek. Mert ha eltörölnétek minden korlátozást jelentősen megugrana a betegek száma. Nem lenne ki ellássa őket a "normális" betegek mellett. A korlátozás célja eleve a járvány lelassítása (nem megszüntetése) a miatt hogy a kórházak ne legyenek leterhelve.

Tehát senki sem mondja hogy a vakcinával mrgszűnik a járvány, de legalább azt elérjük hogy nem lesz tele a kórház koronás betegekkel és folytatódhat a normális egészségügyi ellátás.

Még a sokat emlegetett Svédországban is bevezették a korlátozásokat. Már nem lehetnek nyitva a szórakozóhelyek és sportlétesítmények, és éttermek sem. Pedig ha valaki akkor ők ezt biztos nem akarták.

2021. febr. 10. 11:19
 20/45 anonim ***** válasza:
26%
#20: Tévedsz. Nem kellene több orvos meg ápoló. Ez csak feltételezés. Különben is szervezés kérdése minden. Olaszországban is csak az átszervezés miatt omlott össze az egészségügy. De látom csak a TV-ből tájékozódsz és ha elhiszel onnan mindent, akkor úgysem fogod megérteni.
2021. febr. 10. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!