Ha rajtatok múlna, milyen jáványügyi intézkedéseket hoznátok?
Semmilyen intézkedést nem hoznék, mivel tudom, hogy nem vagyok ez ügyben nem vagyok kompetens. Inkább olyan emberekre bíznám a döntést, akiknek rálátásuk van egy ilyen vészhelyzet megfelelő kezelésére.
Egy elgondolkodtató megjegyzés:
Az a baj, hogy egy virológus nem ért a gazdasághoz, egy gazdasággal foglalkozó szakember pedig nem ért a biológiához. Ennél fogva tökéletes döntést hozni ilyen helyzetben szinte lehetetlen.
"miközben a te fajtád meg azt kívánja, hogy koronavírusos legyen a másiknak a családja?!"
Ugyan mutasd már meg, ahol ezt írtam 😃
Felmérném a lakosság D-vitamin szintjét, és a rászorulóknak ingyenessé tenném a D és C vitamint (tanácsadással egybekötve, hogy mennyit kellene belőle szedni).
Azoknak, akik a korlátozások miatt elvesztették a munkahelyüket, vagy tönkrement a vállalkozásuk és emiatt nincs jövedelmük, a helyzet javulásáig annyi pénzt adnék havonta, amiből meg is lehet élni. Akiknek a fizetésük csökkent emiatt, azoknak kiegészíteném. Az uniós támogatásokat erre fordítanám, plusz a kórházi ellátások színvonalának javítására, és minden kórházi dolgozó fizetését megemelném annyira, hogy ne menjenek külföldre dolgozni.
Először is a vakcina helyett ingyenesen juttatnék vitaminokat és olyan lehetőségeket, amik erősítik az immunrendszert (szauna, kondibérlet, stb.), mindemellett pedig eltörölnék minden korlátozást, de támogatnám azokat, akik úgy érzik, hogy veszélyeztetettek. Pl.: Vásárlás-házhozszállítási szolgáltatás időseknek, stb.
Aztán ami a legfontosabb:
Eltörölném a mentelmi jog intézményétr és az összes politikust kivégeztetném, aki részt vett ebben az egész emberiség elleni bűntettben. De számon kérném a hazudozó orvosokat és karhatalmistákat is, akik csak a hierarchia mitt teljesítettek parancsokat. Egy második Nürnbergi per kellene.
Senki sem beszél arról hogy honnan szereznének ápolókat és orvosokat a Covidos betegeknek. Mert ha eltörölnétek minden korlátozást jelentősen megugrana a betegek száma. Nem lenne ki ellássa őket a "normális" betegek mellett. A korlátozás célja eleve a járvány lelassítása (nem megszüntetése) a miatt hogy a kórházak ne legyenek leterhelve.
Tehát senki sem mondja hogy a vakcinával mrgszűnik a járvány, de legalább azt elérjük hogy nem lesz tele a kórház koronás betegekkel és folytatódhat a normális egészségügyi ellátás.
Még a sokat emlegetett Svédországban is bevezették a korlátozásokat. Már nem lehetnek nyitva a szórakozóhelyek és sportlétesítmények, és éttermek sem. Pedig ha valaki akkor ők ezt biztos nem akarták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!