Az mRNS vakcinák esetén van-e rá esély, hogy a becsomagolt lipid véletlenül agy / idegsejtekbe jut be?
Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy agy vagy idegsejtek fogják kinöveszteni a proteint, így az immunrendszer idegsejteket fog támadni ami nem jó. Van ennek reális esélye?2021. febr. 6. 09:50
71/120 anonim válasza:
Esetleg a glicerin ingerületátvitelben betöltött szerepéről mesélnél nekünk? Persze lehet, hogy csak én nem hallottam még róla. Az orvosin nem tanítanak ilyesmiről úgyhogy jöttem ide továbbképzésre.
72/120 A kérdező kommentje:
Elég baj, hogy nem nézel utána a dolgoknak.
2021. febr. 7. 11:06
73/120 anonim válasza:
Valóban gáz, hogy nem nézel utana a dolgolnak, kedves kérdező, de legalább mi, akik értünk is a témaban, jót mulatunk az ilyen félnótásokon
74/120 A kérdező kommentje:
Aki ért a dolgokhoz, egyedül ÉN vagyok.
A glicerin párokban elrendeződött molekulapárokat tartalmaz, melyek páronként adják le a következő molekulapárnak az ingert. Ezért a glicerin duális neurotranszmitterként viselkedik. Az ingerület vezetését a glicerinen belül glikoproteinekből álló határolja, ami viszont nem vezet ingerületet, így az ingerületátvitel stabil marad.
2021. febr. 7. 15:21
75/120 A kérdező kommentje:
Szívesen.
2021. febr. 7. 15:22
76/120 A kérdező kommentje:
Én meg ajánlom Varga Ramóna: Biokémia 3 című könyvét.
2021. febr. 7. 15:22
77/120 anonim válasza:
:D muris vagy. Csúnya dolog, de úgy képzellek el, mint egy down-kórost, akit odaengedtek a géphez és pötyög mindent, ami eszébe jut. Aranyos, de szerintem nost már hagyd abba a saját magad égetését
78/120 A kérdező kommentje:
Nem vagy vicces.
2021. febr. 7. 16:16
79/120 A kérdező kommentje:
A helyes terminológia amit kerestél skizofrénia. A Down kórosokra nem ilyen kórkép jellemző.
2021. febr. 7. 16:17
80/120 anonim válasza:
A skizofréniára meg pláne nem, de körülbelül olyan értelmi képességed lehet, mint szegényeknek, de olyan vidámak, mert mit sem tudnak belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!