Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az mRNS vakcinák esetén van-e...

Az mRNS vakcinák esetén van-e rá esély, hogy a becsomagolt lipid véletlenül agy / idegsejtekbe jut be?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy agy vagy idegsejtek fogják kinöveszteni a proteint, így az immunrendszer idegsejteket fog támadni ami nem jó. Van ennek reális esélye?
2021. febr. 6. 09:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
56%

"fogalmatok sincs az elemi biológiai ismeretekről sem"

Egy molekuláris biológus, gyógyszer fejlesztő mérnök és epidemiológus nincs tisztában vele, de te igen, aki azt sem tudja, hogy mi az az mRNS, lipid stb. :) Ez a gyerek hiszti, hogy már pedig te vagy az okos nagyon gáz

2021. febr. 7. 21:54
 92/120 A kérdező kommentje:

A papír az nem jelent semmit.

Sokkal nagyobb a tudásom mert több száz könyvet tanultam meg. Így kb mehetsz szemetet szedni hozzám képest.

2021. febr. 8. 08:43
 93/120 anonim ***** válasza:
100%
:D :D :D
2021. febr. 8. 12:22
 94/120 anonim ***** válasza:
70%
Akkor pont ez maradt ki, amibe elmagyarázták a sejtbiológia alapjait, igaz?
2021. febr. 8. 12:23
 95/120 A kérdező kommentje:

Fúú de nagyon próbálkoztok...

Sejtbiológia? Te ismersz ilyen fogalmat? Kitől hallottad? Most meglepődtem hogy ezt tudod, ezért dícséret jár. Igen, van ilyen. A sejtbiológia a sejtek élettanával és működési mechanizmusával és az azt körülvevő élő orgaizmusok, szerves / szervetlen anyagok és azok komponenseinek intrakciójával foglalkozik foglalkozik.

Ebben a mondat félig külföldül van, de hátha a negyedét megérted és az már jóindulattal félsiker.

Tudod?

2021. febr. 8. 12:40
 96/120 anonim ***** válasza:
70%

Kedves Kérdező!

Láthatóan van némi ismereted ezekben a tudományokban, diszciplínákban, de az még jobban látszik, hogy ezek az ismeretek rendkívül hiányosak. Csak jó tanácsként mondom, hogy amennyiben komolyabban akarsz foglalkozni ilyen témákkal, pótold ezeket a hiányzó alapinformációkat, hiszen egy valamennyire is tudományos alapokon nyugvó vitában minden érvnek egyértelműnek kell lennie. Semmiképpen ne hidd el magadról soha, hogy mindent tudsz. Amennyiben most azt hiszed, a legnagyobb jóindulattal kell mondanom, hogy igen jelentős hiányosságok vannak a tudásodban.

Szerintem senki sem rosszindulattal válaszolt a kérdésre, több szakképzett ember egybehangzó véleményét bírálod felül. Ilyen esetben érdemes elgondolkodni azon, hogy mi egybehangzóan állítjuk tudományos érvekkel alátámasztva nagyjából ugyanazt, orvosként, molekuláris biológusként, akkor lehet hogy a Te álláspontodban vannak olyan részletek, amik nem feltétlenül helytállók.

2021. febr. 8. 13:31
 97/120 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te most komolyan bemásoltad ide a gugli válaszát és azzal menőzől? :D Atya ég, de szánalmas vagy
2021. febr. 8. 16:48
 98/120 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik, hogy még azt is rosszul másolta be.
2021. febr. 8. 17:09
 99/120 A kérdező kommentje:

1, Ha nem tűnt volna fel, van benne gépelési hiba, így nem másolhattam

2, Ha nem tűnt volna fel, ez a definíció nem létezik a neten

Csak hasraütésre írtam.

2021. febr. 8. 19:24
 100/120 anonim ***** válasza:
Feltűnt és nem is mondta senki, hogy copy-paste-tel másoltad volna. Nekem sajnos nem volt lehetőségem a teljes internetet átnézni, így nem tudom, hogy létezik-e ez a definíció a neten, de minden esetre ennél pontosabban is meg lehetett volna fogalmazni.
2021. febr. 8. 19:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!