A sok járványszkeptikus embernek tényleg nincsenek olyan ismerősei, akik COVID-osak lettek?
Fejezd már be, Héliosz napisten vagy mi a tököm.
Értjük, nem örülsz a vírusnak, nem érdekel tízezer ember élete, mert _többségük_ már idős volt és beteg. Ez valamilyen szinten érthető is.
De az embereket, a döntéshozókat meg érdekli. Mert nem akarják, hogy összeomoljon az eü., stb. Attól, hogy itt háborogsz, még nem fog semmi változni, ellenben felcseszed egy csomó ember agyát.
Amúgy még az olasz helyzet idején volt nem egy, nem kettő helyszíni live, volt, hogy beengedték a tv-t., ha akarod nézd meg.
Apám 78 éves, fél lábbal a sírban, legveszélyeztetettebb kategória minden téren. Egy hónapot volt a Jahn-ban, mert gyakorlatilag nincs vére, vérnyomása az egekben. Nem kapta el.
Após 180 kiló, alapból oxigénnel alszik, tehát szintén legveszélyeztetettebb category, ő egy hetet volt egy másik kórházban. Szintén semmi.
Mi szintén nem találkoztunk még a coviddal, pedig vittem kórházba a gyerekeket röntgenre, és ott teszteltek mellettünk.
Én nem tagadom, hogy létezik, csak kicsit fura az egész. Oltást mi biztos nem kérünk idén.
Egyébként igaza van a 29-nek. Szerintem elvárható lenne a napi szintű tudósítás a hírhedt covid osztályokról. Ez lenne a legeselegeslegminimumabb, amit elvárna az ember, ha azt szeretnék, hogy oltassa be magát valami ellen, amiről nem is tudnánk, hogy létezik, ha nincs média és korlátozások...
Ja, és nem vagyok sem konteós, sem oltásellenes, sőt tanulatlan sem, csakúgy mint a többi hasonlóan gondolkodó embertársam sem, bármennyire szeretnétek azt hinni, hogy aki nem ért egyet veletek, az mind paraszt :)
Nem, nem az lenne, hanem az, hogy a kételkedők fele kb beoltatná magát. Nem ez lenne a célotok?
Másik meg, ha van ok pánikra, akkor miért ne lehetne pánikoltatni? Rögtön meglenne a 80%-os átoltottság, probléma megoldva :) tényleg nem értem a logikát.
Az is érdekes, hogy itt mindenki ismer olyan fiatalt, aki belehalt a covidba, pedig állítólag SEMMI alapbetegsège nem volt. A hivatalos statisztikák ezeket akkor miért nem említik? A fiatal haláleseteket pedig mindig kiírják, de még egy egészséges sem volt köztük. Most akkor ki hazudik? Mert valaki biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!