Kinek mi volt a Covid tünete ?
Így kezdődött: Köhögtem, folyt az orrom, fájt a fejem, tarkóm is fájt, ezek után olyan volt, mintha beállt volna a derekam. Az összes ízületem fájt kb. Szaglásvesztés, hőemelkedés, mérhetetlen fáradtság. Kb. 1 hét alatt kigyógyultam.
Tünetektől számítva a 2.napon PCR teszteltek, ugye ez pozitív volt. :\
úgy kezdődött mint egy nátha, influenzaszerű lett utána.
A szaglásvesztés ijesztő volt nagyon.
Remélem tudtm segíteni.
Nátha szipogás.
Nem is tulajdonítottam neki jelentőséget mert allergias is vagyok annak is rendszeres tünete.
Majd teszteltek kontakt kent akkor derült ki. Észre sem vettem volna ha nem leszek párom miatt kontakt személy.
Nekem szombaton kezdődött torok kaparás ,éjszaka torok szárazság .
Most az elmúlt pár napban iszonyatos fejfájás . Köhögés torok fájás , egész nyelőcsövem fáj . Orrfolyás tegnap . Levertség fáradság , hő 37,2-37,8 között mozog .... holnap tesznelnek .
Ja még annyi hogy a szemem is ég . Hullámokban jön rám a rosszullét is.
Ment a zöldkéz!
Hőemelkedés, köhögés, torokfájás, orrdugulás, szédülés, izomfájdalom, nagyon fáradt voltam, és nem éreztem a szagokat meg az ízeket sem nagyon. A szemem nekem is égett, olyan volt mintha 2 napja nem aludtam volna és közben folyamatosan a számítógépet néztem volna...
Jobbulást Neked Kérdező! Majd írj ha megvan a teszt eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!