Van itt olyan ember ,aki Covidos volt és csak fáradékonyság volt a tünete?
Sziasztok! Napok óta gyengének és fáradékonynak érzem magam , és bár tudom ,hogy ennek számtalan oka lehet , de tudom azt is ,hogy ez a Covid egyik gyakori tünete is. Más tünetem nincsen(láz, légszomj , szaglás- ízlés elvesztés)
Van itt olyan aki már át esett a Covidon , és csak ennyi tünete volt? Vagy melé biztosan jelentkezne más tünet is ha az lenne?
Válaszokat előre is köszönöm!
Én most estem át "valamin", ami talán covid volt.
Fáradt és álmos voltam napokig, hőemelkedésem volt, és 1 napig nem éreztem ízeket és szagokat.
Ahhoz képest, hogy cukorbeteg vagyok és magas a vérnyomásom, rosszabbra számítottam, bár ki tudja, mi jön még. 2 napja már jól vagyok, 1 hétig tartott ez az egész.
Jajj 2es mielőbbi gyógyulást kívánok neked! 😔❤
Többieknek is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Én utána voltam elég rosszul,fáradékonyság volt és magas pulzusom volt utána kb 2 hétig.Alig bírtam 500 métert megtenni kifulladás nélkül.
Mi a párommal estünk át rajta.
Nagyjából 3 napig hihetetlen fáradtak és levertek voltunk. Semmi más tünetünk nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!