Miért nem tudok aludni,ha egész nap hullafáradt vagyok?
Egyedül akarok lenni egy telibevert szobában,ennyi. Utálom,ha másokkal vagyok 1 szobában, főleg,ha bunkó állat módjára viselkednek. Persze ez csak átmeneti,mert kezdek valahol dolgozni,(külföldön,kb 1 hónapja vagyok itt),ha minden igaz adnak szállást a cég, bár nem biztos,de ragaszkodom a privát szobához,mert nem akarok semmilyen bunkó barommal egy szobában lenni egy patkánylyukban.
Most hajléktalanszállón vagyok,csak azért, hogy ne a fagyban aludjak,amíg nincs munka,de ha lesz, privát szobára megyek.
Ez most baromi nehéz lehet. Főleg ha olyanok ott is a hajléktalanszállók mint amiket itthon hallani.
De tekintsd úgy hogy ez most a mélypont, innen csak felfelé visz az út ha meglesz a munka és a külön szoba.
Csak átmeneti. Minden rendeződni fog.
Nem zavar az utcán alvás,hiszen jártas vagyok benne,hanem, hogy állatian hideg van, ráadásul minden nap esik.
Nem olyanok a szállók,mint Mo-on, nincs is bajom vele,csak az az egy,hogy gyűlölök mással lenni egy szobában,mert horkolnak,ha még szólok,még engem támad. Az egész szoba a horkolástól zeng. Meg én territoriális lény vagyok, ezért ragaszkodok a privát szférához.
Dolgozni se gyűlölettel fogok,még jobban is megy,ha arra gondolok, visszamegyek a szállásra és egyedül lehetek. Utálok mindenkivel jópofizni,csak az őszinteséget szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!