A sok járványszkeptikus embernek tényleg nincsenek olyan ismerősei, akik COVID-osak lettek?
Igazából ha valaki a körülette élő emberekkel történtekből, saját tapasztalatiból levont _hibás_ dolgokban hisz, és nem az objektív, tudományosan bizonyított eredményű kutatások, az ellenőrizhető statisztikák eredményeit _tudja_, az már régen rossz.
Kicsit túllépett már az emberiség ezen.
De, attól, hogy leírt egy alapvetően nem hülye dolgot, a többi mondta még egy b*romság marad. Eleve, mint 24 írta is, nem buzdít senki senkit túlzott fertőtlenítésre.
A legionellás agymenését pedig szerintem senkinek nem kell magyarázni...:D
Azért lettem lepontozva, mert elmondtam az én tapasztalataim?
Amúgy tudjátok, voltak régen minden háborúban a hadi tudósítók, akik a frontvonalról hozták a legfrissebb adatokat képeket a történtekről, de még békeidőben is elmentek minden katasztrófa helyszínre. A Vujity Tvrtko-félék bementek a leprások közé, meg csernobilba kockáztatva az egészségüket, hogy nekünk, halandóknak hozzák azokat a híreket, amihez egy átlag polgár nem jut hozzá!
Akkor most miért nem megy be egy sima mezei kórházba, megmutatni hogy ez a járvány micsoda tragédiát, túlzsúfolt kórházakat okozott, ami miatt elmaradnak a legfontosabb tb által kifizetett műtétek, operációk?
Élő kapcsolások a helyszínről, hogy a nép megnyugodjon, nem feleslegesen mentek tönkre azok a vállalkozások ami ezen dolgok miatt be kellett zárni! Hogy emiatt nem sportolhatnak a gyerekeink, de kitartás mert itt a vakcina, és mar csak egy kicsit kell kitartani!! Ezt sem mondják, mert akkor nem kezdhetnének bele egy harmadik módosult hullámba, ami 3 emberen már kimutattak, de sokkal jobban és gyorsabban fertőz. Érted? 3 emberen mutattak ki, de nagyon gyorsan fertőz vigyázz!!
29
De ennek a lázadásnak mi értelme? Tudjátok jól, hogy úgy sem fog változni semmit. Még ha így is van, valamiféle forradalomra vársz? Vagy mi a célod? Egy prófétának tartod magad, aki majd felnyitja a többiek szemét?
(ha konteós vagy, ezt vedd magadra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!