Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A sok járványszkeptikus...

A sok járványszkeptikus embernek tényleg nincsenek olyan ismerősei, akik COVID-osak lettek?

Figyelt kérdés
Ez elég furcsa, főleg hogy a járványszkeptikusok nem is tartják be rendesen az intézkedéseket.

2021. jan. 30. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
89%
Előző, ezt szerintem nem ide akartad. Vagy csak eltűnt az első válasz?
2021. jan. 30. 22:16
 12/61 anonim ***** válasza:
52%
Egyetlen covidost sem ismerek.
2021. jan. 31. 00:13
 13/61 anonim ***** válasza:
39%
Homokba dugják a fejüket és nem vesznek tudomást róluk.
2021. jan. 31. 00:24
 14/61 anonim ***** válasza:
76%
Hàny jàrvànyszkeptikust ismersz?
2021. jan. 31. 00:26
 15/61 anonim ***** válasza:
71%
Ismerek több covidost is, mindenki enyhe tünetekkel esett át rajta. Olyanról még csak hallani sem hallottam, sőt az ismerőseim sem, aki lélegeztetőgépen lenne. Én mondhatni járványszkeptikus vagyok - nem a létezését tagadom, hanem azt, hogy messze nem olyan súlyos, mint amilyen nagy felhajtás lett belőle.
2021. jan. 31. 01:03
 16/61 anonim ***** válasza:
48%

Pont azok kerülnek lélegeztetőgépre, akik betartják az intézkedéseket. A többiek, akik nem foglalkoznak vele, csak enyhe influenzás betegségeik vannak.

A maszk légkondi betegséget okoz a Legionella baktérium által, ez pont olyan tünetekkel jár, mint amit a covidra fognak.

2021. jan. 31. 06:57
 17/61 anonim ***** válasza:
65%

Én megmondom őszintén, nem hittem , hogy ennyire szar a helyzet.

Tavaly Novemberben megbetegedett a nagynéném és a férje is.

Mindketten meghaltak. Elvileg a nagynéném férje haza hozta az idősotthonba a betegséget., és ott rendszeresen köptek vért,és haltak meg a kórházban.

Mostmár minden szobában van egy fertlőtenítő, és alig várom, hogy használhassam. + Azóta én is lekaptam , én a hidegrázástól nem kaptam a levegőt, hasmenésem, nyakfájdalmaim, fejfájásom , köhögtem. És ekkor már annak örültem ha túlélem, majd jöttek a mentők és pozitív lettem.

2021. jan. 31. 07:32
 18/61 anonim ***** válasza:
56%

A fertőtlenítés gyengíti az immunrendszert. Kiirtjuk vele a bőrünkön, lakásunkban élő természetes baktériumflórákat. És kórházi körülményeket teremtünk, ahol a fertőtlenítőszerekre ellenállóbb baktériumok szaporodnak el, amik veszélyesek ránk nézve. Ezt hívják nozokomiális fertőzéseknek.

A körülöttünk élő baktériumflórák védenek minket. Segítenek egy állandó kiegyensúlyozott életteret fenntartani. Ha bejut egy idegen baktérium vagy vírus a baktériumflóra közössége kiközösíti, eleszi előle a táplálékot, nem engedi terjedni, szaporodni. Tehát segít az immunrendszerünk működésében. Ezért a fertőtlenítés gyengíti az immunrendszerünket. A fertőtlenítés a nyílt sebek környékén, műtéteknél javasolt. WC-ben is a vízkőoldás kapcsán van rá szükség.

A nozokomiális fertőzések nagyon veszélyesek, alig gyógyíthatóak antibiotikummal. Csak széles spektrumú, 2-3 féle antibiotikum kombinációval eredményes a gyógyítása. Súlyos tüdőgyulladást (lélegeztetőgép) okozva. Ezt is szeretik covidnak beállítani.

2021. jan. 31. 08:00
 19/61 anonim ***** válasza:
37%

Tiltsák már ki innen a fenébe ezt a legionellás trollt a fenébe.

Mondjuk vicces nézni, hogy milyen hülyeségeket ír, úgyhogy végül is...:D

2021. jan. 31. 08:25
 20/61 sisiwrc ***** válasza:
74%
#3 Patakyt az ufok is elvitték az is biztos igaz
2021. jan. 31. 08:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!