A sok járványszkeptikus embernek tényleg nincsenek olyan ismerősei, akik COVID-osak lettek?
Pont azok kerülnek lélegeztetőgépre, akik betartják az intézkedéseket. A többiek, akik nem foglalkoznak vele, csak enyhe influenzás betegségeik vannak.
A maszk légkondi betegséget okoz a Legionella baktérium által, ez pont olyan tünetekkel jár, mint amit a covidra fognak.
Én megmondom őszintén, nem hittem , hogy ennyire szar a helyzet.
Tavaly Novemberben megbetegedett a nagynéném és a férje is.
Mindketten meghaltak. Elvileg a nagynéném férje haza hozta az idősotthonba a betegséget., és ott rendszeresen köptek vért,és haltak meg a kórházban.
Mostmár minden szobában van egy fertlőtenítő, és alig várom, hogy használhassam. + Azóta én is lekaptam , én a hidegrázástól nem kaptam a levegőt, hasmenésem, nyakfájdalmaim, fejfájásom , köhögtem. És ekkor már annak örültem ha túlélem, majd jöttek a mentők és pozitív lettem.
A fertőtlenítés gyengíti az immunrendszert. Kiirtjuk vele a bőrünkön, lakásunkban élő természetes baktériumflórákat. És kórházi körülményeket teremtünk, ahol a fertőtlenítőszerekre ellenállóbb baktériumok szaporodnak el, amik veszélyesek ránk nézve. Ezt hívják nozokomiális fertőzéseknek.
A körülöttünk élő baktériumflórák védenek minket. Segítenek egy állandó kiegyensúlyozott életteret fenntartani. Ha bejut egy idegen baktérium vagy vírus a baktériumflóra közössége kiközösíti, eleszi előle a táplálékot, nem engedi terjedni, szaporodni. Tehát segít az immunrendszerünk működésében. Ezért a fertőtlenítés gyengíti az immunrendszerünket. A fertőtlenítés a nyílt sebek környékén, műtéteknél javasolt. WC-ben is a vízkőoldás kapcsán van rá szükség.
A nozokomiális fertőzések nagyon veszélyesek, alig gyógyíthatóak antibiotikummal. Csak széles spektrumú, 2-3 féle antibiotikum kombinációval eredményes a gyógyítása. Súlyos tüdőgyulladást (lélegeztetőgép) okozva. Ezt is szeretik covidnak beállítani.
Tiltsák már ki innen a fenébe ezt a legionellás trollt a fenébe.
Mondjuk vicces nézni, hogy milyen hülyeségeket ír, úgyhogy végül is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!