Kéred a covid vakcinát? Ha igen melyiket?
Igaza van a 60asnak, így is kell megoldani
Csak lóvé kell hozzá.
61-es te meg gondolkozz már, a vezetők hány százaléka hazug csaló? Megvették a diplomájukat, mindent az egész életüket a pénzzel és hazugsággal építették fel 🤣
Nehogy már egy halandó mezei embernek legyen megtiltva hogy pénzért oltási papírt vesz
Én is meg fogom venni nyugodjatok meg birkák 🤣
#60,#62! Izomagyú gődény györgy a "körzeti orvosotok", ugyi? :D
Vagy korábbi "örökségetek" ez a "mindenkit lefizetünk, mindent megveszünk"- mentalitás? Ugyi, mindenkori tanítóitok és saját példátokat hozzátok pl. akkor is, amikor diplomavásárlásról írtok? Miért is nem lepődök meg, hogy mindig magatokból indultok ki? Még így cucializálódtatok, ugyi?
Képtelenek vagytok belátni, hogy ti vagytok saját ellenségeitek és ezért ki sem akartok jönni a magatok ásta 22-es csapdából?
Mindig találtok valakit, akit okoljatok, tükörbe nézni meg nuku?
Semmi egyéb érvetek nincsen az önigazolásotokhoz, csak a másokra való mutogatás ? komolyan! mint óvónéninél!: "nem én voltam, ő volt!"
Ha -- neadjisten!-- a vírus miatt érne baj titeket, a lélegeztetőgépre kötve előkapjátok a "híd alatt" beszerzett oltási papírotokat, hozzá az o1g-mantrát, mint egyetlen ismert megoldóképletet és már meg is gyógyultatok? Soha élesben ne kelljen megtapasztalnotok, hogy Covid nem tud olvasni, gődénynek meg nem hisz.
Jó egészséget, üdv mindenkinek!
63-as egy kész röhej vagy!
Az általad hasznàlt "ugyi" szó esküszöm borzalmas, hány éves vagy te, kb. 5? :D
Igazat kell adnom az előtted hozzászólónak, teljesen jól mondja.
Az egész világ, főleg Mo. vezetőit ez mozgatja, és ilyen HAZUG emberekből tevődik össze a politika.
Ne gyere itt a manapság felkapott "gődény-O1G" stb. dumákkal, mert ezek NEM ÉRVEK!!!!
Csak hajtogatsz valamit, ami egy lerágott csont.
Ami miatt én most választ írok neked az az utolsó bekezdésed.
ÉN MAGAMNAK ÉS A TAPASZTALATAIMNAK HISZEK.
Nem Gődénynek, nem Orbánnak, nem a Cecíliának, és nem is a szomszéd néninek aki M1 csatornát néz és kimossák az agyát a sok baromsággal.
Szakmabeli vagyok, testközelből foglalkoztam covidosokkal és soha nem lettem az.
Pedig ha igazak a hírek, akkor nekünk már rég el kellett volna kapnunk több okból kifolyólag is. A körülményekről nem beszélhetek, gondolom nem kell kifejtenem hogy miért!!!
Én nem vagyok beoltva, nem is leszek.
Az adagomat neked adom, védekezz mégjobban (bár a butaság ellen a covid oltás se jó)
Üdv xD
Ui.: köszi nem kell a kínai lélelgeztetőgép sem, inkább pusztuljak el a híd alatt beszerzett oltási papírral a kezemben DE legalább büszkén, hogy nem lettem olyan hülye mint a legtöbb hozzád hasonló ember XD XD XD XD
54#
Gyógyszereket is gyártottak eddig is ugyanazon technológiával, mégis át kellett esniük a hosszadalmas kötelező vizsgálatokon. Esetleg mostantól ezek is villám tempóban kerülnek használatba?
Az mrns oltás egy kiemelten magas immunválaszt gerjeszt a szervezetben, amit a test hosszútávon nem biztosít ingyen. A tünetmentesen vagy kisebb tünetekkel átesett embereknél csekélyebb és rövidebb ideig fennálló immunválasz tapasztalható, mivel az evolúció ezt tartja normálisnak biztonságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!