Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kéred a covid vakcinát? Ha...

Kéred a covid vakcinát? Ha igen melyiket?

Figyelt kérdés
Valószínűleg csak orosz és kínait fogsz tudni kapni,mivel a többiért nagyobb a kereslet,illetve kissebb a gyártási kapacitásuk.

2021. jan. 21. 02:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
34%
51.-s ha erted amit irnak, orvostanhalgato, az messze nem orvos, es nem vagyok laikus en ezzel foglalkoztam de nekem teljesen mindegy, en megkaphattam volna az oltast de nem kertem
2021. jan. 22. 23:01
 52/69 anonim ***** válasza:
67%
Ja, képzelem mit foglalkozhattál ezzel :D Gyorsan átböngészted az Index hírlapot.
2021. jan. 22. 23:12
 53/69 A kérdező kommentje:
Ez attól még egy új vakcina, amíg nem telt el elég idő addig csak emberkísérlet. Ami persze nem gond, amíg önkéntes.
2021. jan. 23. 01:08
 54/69 anonim ***** válasza:
62%
Ez a maszlag már nagyon unalmas, nem egyszer ellett mondva, hogy régi vakcinákat alakítanak át és az mRNS is használva volt már a múltban. Az mRNS-nek pedig nem lehet hosszútávú mellékhatása. Találj ki új szöveget.
2021. jan. 23. 01:50
 55/69 anonim ***** válasza:
87%

# 54 (01:50)! És ha néhányuk felfogná végre, hogy --mint te is írod-- "Az mRNS-nek pedig nem lehet hosszútávú mellékhatása", egyébként meg köszöni, jól van az az eddig beoltott kb 3,5 millió ember, akkor még mindig komoly feladatot jelentene az olyan csudabogarak meggyőzése, mint az alábbi kérdésben pl. tizenötöske. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1088..

Tényleg, nem tudja az ember, sírjon, vagy nevessen. : ( vagy :D ?

2021. jan. 23. 10:10
 56/69 anonim ***** válasza:
53%
2021. jan. 23. 10:17
 57/69 anonim ***** válasza:
45%
Én egyiket sem. Közel tíz éve megizzasztott a SARS1, abból nem csináltak ekkora hisztit pedig nagyon letett lábról, a mostanin pedig átestem szinte tünetek nélkül. Feleslegesen nem terhelem oltással az immunrendszerem.
2021. jan. 23. 15:20
 58/69 anonim ***** válasza:
79%

Èrdekes, hogy itthon ez a téma. Tölünk csak kicsit nyugatabbra mindenki minnél elöbb szeretné az oltást megkapni.

Még olyan is elöfordul, hgy a MÈG nem jogosultak is csalnak, csak, hogy kapjon már oltást.

2021. jan. 24. 02:03
 59/69 anonim ***** válasza:
77%
Nem véletlen, nyugatra okosabbak az emberek. Meglehet nézni a felméréseket, a legtöbb oltás-ellenes nem végzett egyetemet. Nem véletlenül.
2021. jan. 24. 02:06
 60/69 A kérdező kommentje:

#58 a franciáknál a legalacsonyabb az oltási kedv úgy hogy ez a teóriád megbukott. Amúgy meg pont fordítva van, sok magyar birka dalolva beoltatná magát minden kínai sz@rral, míg a nyugatiak értelmesebbek e téren,és nem rohannak szuratni magukat mérgekkel.

Amúgy ha kötelező lenne én is csalnék, fizetnék a háziorvosomnak hogy ne adja be, csak adjon igazolást.

Aki jó viszonyban van az orvosával annak ajánlom ezt a dolgot, ha oda kerülne a sor.

2021. jan. 24. 03:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!