Kéred a covid vakcinát? Ha igen melyiket?
Természetesen nem mindenki lesz rosszul, így aki nem lett, az "cáfol".
De az furcsa logika, hogy ha egy vakcina nem mindenkinek árt, akkor az jó.
Nővérem orvos, és meséli, hogy eszméletlen állapotban vittek be valakit, miután felvette a vakcinát. Egy egészségügyi nővér ismerősöm rokona pedig miután felvette a vakcinát, megfertőződött coviddal, és most lélegeztetőgépen van. Szóval valaki így reagál, valaki úgy. Aki szereti a lutrit, próbálja ki, aztán számoljon be az eredményről!
Az nem tudom.vilagos e mindenkinek, hgy 4 fele tipusu oktas lett kifejlesztve erre a vacak virusfajra?
Van aki az egesz virust beletette termeszetesen nem teljes megbetegito valojaban (ilyen sok klasszikus gyerekkori kotelezo oltas is elolt vagy gyengitett korokozoval), van aki a virus egy darabjat (ilyen az influenza oltasokbol a 4 komponensu vaxigrip, ami a piciknek es gyenge imunnrendszerueknek szol), van aki mRNS -sel dekodoltatta, hogy a viruis egyik tuskefeherjejet a sajat sejtjeink gyartsak le es utana az ellen vedekezzen is a szervezetunk es van aki egy adenovirussal (vmi simanathat okozo artalmatlan virusfajjal) kodoltatta le szinten a tuskefeherjet es lasd mint elobb.
Ezen felul vannak gyartok, akiknek vannak korabbi engedelyezett oltasaik (ertsd gyartottak mar oltast) (ezek foleg orosz es kinai cegek!, erdekes mod pont a preferalt "legjobbak" nincsenek koztuk!)
Az oltasok immunvalaszt valtanak ki. Ezek erossege alapjan az mRNS es adenovirus (bocs igen vektoros a hivatalos neve, mert az adott adenovirust vektorkent hasznaljak) eros imunnreakciot inditanak el, mig a hagyomanyos elso kettokent leirt csak kozepes vagy gyenge imunnvalaszt. Ez utobbi azért elgondolkodtato, mert igy ertheto, hogy pl. miert viselhet meg ez az uj oltoanyag tipus jobban egy idos betegeskeso szervezetet, mint egy hagyomanyos tipusuoltas.
Mindemellett ennel.a virusnal en szemely szerint nem szeretnem, ha olyannal oltananm be, amiben ennek a sars cov2nek a teljes virusa benne van. Akkor inkabb legyen benne egy kis darabkaja (az is egy kis feherje reszlet). Ezektol az mRNS alapuaktol kicsit kiraz a hideg, de ez se ujkeleto 1 eves fejlesztes. A vektorosra meg azt olvastam, hogy a hasznalt adenovirusra, ha mar valaki korabban megis atesett az azzal valo megfertozodesen vagyis talalkozott mar vele a szervezete es igy vedekezik ellene ahogy bejut a testbe, akkor az nem eri el azt a hatekonysagot, amit kellene. (Es azt senki nemnfogja nezegetni korabban talalkoztunk-e mar azzal a vektorvirussal vagy sem).
A kinaiak kozul van olyan, ami jo, csak atlag magyar legyen a talpan, aki tudni fogja melyik az, mert a sajtoban is keverik es a nevuk is hasonlo stb. Oroszbol is nemcsak a szputnyik van hanem kijott annal jobb is mar. A hangzatos nevuek moge se art benezni, melyikbe tartozik a 4 kozul, mert en is sokaig azt hittem kizarolag az mRNS alapura hajtunk. Kozben meg nem.
Aki itt irta ezt a katonak kiserik a korhazigazgatohoz, hat elkeozelheto, de nem keves korhazban jarok es kb. a katonak merik a bejaratnal a lazat, papirt toltetnek ki veled, ami kerdoiv es arra iranyul kideruljon lehetsz e koronavirusos vagy talalkoutal koronavirusossal stb. Es a korhazi eü-s szemelyzet kvazi rohog rajtuk, hogy milyen szanalmasak, meg fol le maszkalnak (mert lóti futinak hasznaljak őket vagy annak se). Es egy rendeloben, vizsgalaton, szakrendelesen, korteremben,osztalyon se lehetnek bent! (A minta 4 korhazra vonatkozik szemelyes tapasztalatbol.) Ugyhogyha valakit mar a katonaknak azert kell kiserniuk, mert valoban eroszakkal kiserik az illetot, akkor az godeny jellegu megnyilvanulast kellett tanusitson es egesz kollektivakat lazitson vagy lázítson:-). Szoval valoszinuleg a hir igaz csak nem ugy es nem azert. Feltehetoen jobb hijan kiseronek osztjak be oket,mert felmosasra csak nem lehet.
17-es vagyok, a 18-as hozzászólásra reagálok.
A többség nem véletlenül lázad! Hangot adnánk, de sajnos kevesen vagyunk azok, akik meg is tennénk (a maradék megijed, és egyéb okok miatt inkább meghúzza magát mint hogy kiálljon az ügy érdekében)
Ez van!
Egyrészt nincs nagyon másik hely, ahová ápolóként mehetnénk hiába keresünk másik munkát, én most állást keresek, de ha minden kötél szakad és tovább b*szogatnak a szakmában akkor elmegyek takarítónőnek...
De meg tudom érteni azt is aki egyenlőre elviseli a rossz helyzetet. Nekem még könnyű, fiatal vagyok, nincs családom csak magamat kell eltartani. De akinek gyereke(i), netán óriási lakáshitele, egyéb körülményei vannak annál oké, hogy megfontolt és nem borítja a bilit egyből, nem ugrik másik munkahelyre (ha tudna)...
Továbbá nem mindenki hiszi ám el ezeket, csak az okoskodás megy és a "megmondták a tv-ben, hogy jól megy az eü, mennyi pénzt kaptok, nincs itt semmi baj"
Végülis tényleg nincs, csak havi 290-300 órákat dolgozol, fizetésed egy nagy semmi..
Ha valami nem tetszik és te annak hangot adsz akkor repülsz a vezetők elé, ahol porig aláznak!
Létezik olyan, hogy bünti osztály! Ilyenkor büntiből átraknak olyan osztályra dolgozni ahol rohadtul nem fogod jól érezni magad.
Én csak abban bízom, hogy egyszer szerencsénk lesz és minden dolgozónak megjön az esze egy kiadós sztrájkhoz.
Az eü. dolgozókkal titoktartási szerződést irattak alá a covid alatt.
De vannak egyéb dokumentumok. Aki nem kérte a vakcinát riporton kellett megjelenni, s végül ha nem adta be a derekát, jön a vakcína lemondó nyilatkozat. Amellyel azt is el kell fogadni, hogy ha megbetegszel a koronától, a kezelési költséget meg kell térítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!