Kéred a covid vakcinát? Ha igen melyiket?
A legjobb barátnőmet három nap után most engedték ki az intenzívről, miután megkapta az Pfizer oltást! Kórházban dolgozik és kötelező volt. Aki nemet mondott azt katonák vitték el raportra a kórházigazgatóhoz. Hogy mi történt velük, nem tudom, mert a barátnőm az oltástól közben majdnem az életét vesztette és nem ő volt az egyedüli, rengetegen rosszul lettek. Alig kapott levegőt, az egész testét elöntötték a vörhelyes kiütések stb. Soha nem volt allergiás semmire, minden nap ivott tejet a kávéba és most tejallergiás lett. Ezek után nem is értem miért nem fogunk már össze és mondjuk, hogy elég, az egészségünk nem eladó!
Szóval ezek után talán érthető, hogy miért mondom azt, hogy én nem kérek oltást.
13: Persze katonák vitték el aki nemet mondott, hogyne :D Gondolom vitték is őket az átnevelőtáborba.
Barátnőd most jött ki az intenzívről, rögtön azzal kezdte hogy megivott 2 pohár tejet, aztán ment gyorsan allergia tesztre is, ahova azonnal kapott időpontot és megállapították, hogy allergiás a tejre. Mindezt egy délelőtt alatt. Abszolút hihető ez is.
15-ös hozzászóló, bármilyen hihetetlen, de ha az eü szakmában dolgoznál akkor tudnád, hogy katonákkal vagy körülvéve.
K*rva gáz, de ez valós.
Ha valamit nem úgy csinálsz ahogy manapság kötelező (ha érted mire célzok) akkor elkísérnek a főigazgató irodájába egy kis beszélgetésre...
Zsarolás ezerrel megy, el sem hinnéd milyen dolgokat tudnak kitalálni, undorító!
Egy szakmabeli, 27/N
A 13. válaszoló válaszának azt részét miszerint "rengetegen" lettek rosszul az oltás beadását követően én is csak cáfolni tudom. Azon a helyen, ahol én kaptam meg sem én, sem pedig más esetben nem volt súlyos allergiás reakció közel egy hónap alatt, így nehéz lenne elhinni, hogy egy oltóponton kivételesen sok rosszulét, allergiás reakció lett volna.
Az pedig, hogy a tejre allergiás lett valaki az oltás miatt elvileg is vitatható gondolat. Érdemes tisztázni az elsősorban emésztőrendszeri tünetekkel járó, sok embert érintő laktózintolerancia és a tejallergia fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!