Kéred a covid vakcinát? Ha igen melyiket?
Figyelt kérdés
Valószínűleg csak orosz és kínait fogsz tudni kapni,mivel a többiért nagyobb a kereslet,illetve kissebb a gyártási kapacitásuk.2021. jan. 21. 02:56
32/69 anonim válasza:
Én 20 éves orvosi hallgató vagyok, tegnapelőtt kaptam meg az első adagot a pfizer oltásból. Ahol mi kaptuk ott nagyon sokan voltak (az évfolyamból is mindenki elment az oltásra bár választható volt), senki nem lett rosszul, de 20 percig ott kellett maradni megfigyelésen. Mindenkit rendesen tájekoztattak mindenről, előtted bontották ki az oltás csomagját is. Maga a szuri egyáltalán nem fáj annyira vékony a tű (pedig nekem anno a HPV elleni nagyon fájt), utána egy napig izomláz volt a karomban de semmi más baja nem volt tőle senkinek az ismerőseim körében sem. Én nem fogok senkit semmire rá kényszeríteni, de mi mind azon a véleményen voltunk, hogy ha ennyi kell a normális élet visszatéréséhez akkor mi bevállaljuk. Ha orvosok, képzett emberek beadják gond nélkül maguknak, akkor én bízok bennük, senkinek sem célja megbetegíteni az embereket! Ezt a végtelen lepontozást az oltás ”pártiak” ellen pedig nem értem. Mindenki dönt ahogy szeretne, tartsuk ezt tiszteletben! Az meg, hogy pl orvosis hallgatóknak innentől fogva mondjuk normális tanítás/életük lehet, ha beoltották magukat, az bizony nektek is pozitív, mert én másodévesként tavaly januárban láttam utoljára hullát nem képernyőn keresztül.... Nem egy jó alap, ha mindent neten keresztül tanítanak, mert ez nem is igazán tanítás.
33/69 anonim válasza:
31#
Nálunk is szóba hozták a lemondónyilatkozatot. Mondtuk, hogy meg szeretnénk nézetni egy ügyvéddel, azóta nem beszélnek róla.
Próbálkoznak a feletteseid, mert ki lett nekik adva a feladat, de vannak jogaid ne felejtsd el!
34/69 anonim válasza:
Én harmadévesként egyszer voltam betegágy mellett idén. Na de majd nyáron bepótolom😅😅😅
35/69 anonim válasza:
19-eske, és rögtön ugrott mindenki, hogy neked olyat szerezzen....
36/69 anonim válasza:
30-aska, minden szavad igaz, drukolok, hogy jobb sorsod / sorsotok legyen... ha ez segít :-(
37/69 anonim válasza:
10-es, hiába jössz ide reklámozni a hited, mivel eléggé off-topic vagy, jelentettelek.
Igen, kérem a vakcinát, mert a munkám szerves része az utazás, így muszáj.
38/69 anonim válasza:
31, miről beszélsz? Nem egy ember van, aki a vakcina fejlesztés magyar részlegén dolgozik, PhD-t végzett hallgató, és felszólalt az ügy mellett. Minden körítés nélkül válaszolt a neki feltett kérdésekre a vakcinával kapcsolatban. Ha valakinek kell link, küldök szívesen privátban. De tényleg, hinni lehet bármit, de butaságokat tényként kezelve ne írjunk...
39/69 anonim válasza:
Közel 10 millió ember lesz (lehetne) beoltva. Aki utánajárt már (a gyakorin is volt már kérdés ez), hogy ez hogy fog müködni, annak tudnia kéne, hogy ez nem kívánságmüsor, hogy ki mlyet kér....
40/69 anonim válasza:
sziasztok! orvostanhallgatóként írok.
bátorítanék mindenkit arra, hogy döntsön a vakcina beadatása mellett. Ne higgyetek az álhíreknek, mindenféle facebook cikknek! több mint egy hete kaptam meg az elsőt, es nem, nem nőtt négy lábam es nem világítok a sötétben. Szakértőktől, orvosoktól tájékozódjatok elsősorban:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!