Mennyire találkoztok most barátokkal és ha találkoztok, akkor hogy élitek meg ezeket a találkozásokat? Mennyire visel meg titeket mentális ez a vírushelyzet?
Nem tudom már , hogy mi a helyes, de minden találkozást veszélyforrásnak élek meg, viszont a páromat nem kérhetem arra , hogy mondjon le a találkozásokról , ha az minden vágya. Én most a covid miatt nem dolgozom egy hónapig, és én meg is mondtam a barátoknak, hogy most nem szeretnék senkivel sem találkozni legalább egy hónapig.
Azt veszem észre, hogy nagyon más az emberek hozzáállása most a vírusos időszakhoz.
Párom családja ugyanúgy találkozik. Tegnap 8 fős szülinapi bulit tartottunk, meg a barátok is hívtak minket összeülni kicsit...
úgy érzem , hogy ha nem találok ki valami megoldást, akkor mentálisan nem lesz rám túl jó hatással ez a időszak hosszútávon. Nem húzhatom el ezt a teljes izolációt sokáig.
Én kibírom , de a párom nem és ez miatt dühöt érzek, mivel féltem a családtagjaim akikkel szintén muszáj találkoznunk 2 hetente pár napot...ti hogy oldjátok meg és hogy birkóztok meg a tudattal, hogy tulajdonképpen tehetetlenek leszünk ebben a helyzetben.
Mivel nem egyedül élek és a páromat nem szabályozhatom le , ezért valahogy túl kell tennem magam rajta, hogy találkozni fog családtagokkal, barátokkal. Max csak reménykedni tudok, hogy ennek ellenére elkerül majd minket ez a hülye vírus..meséljetek kérlek, hogy ki hogy éli meg mentálisan ezt a helyzetet?
Nem életszerű ez. Ez a család.
Es en? Egyedulallo vagyok, nen is fiatal, mkst ne randizzak évekig, felve es maradjak egyedul, gyerekbol is fussak ki??
Beszeltem mar idegennel is maszk nelkul, egy par pillanatig paraztam orakkal kesobb, de akkor eszembe jutott, amit irtam elobb
Optimistán. Védeni kell a szabadságjogainkat, amit apránként, alattomosan próbél a hatalom elvenni az emberiségtől idén. Az emberiség szabadságjogait alaptalanul elnyomó rendelkezések ellen LIPCSÉBEN, 2020.nov.7-én -mint a videón is látható- a rendőrök, valamint számos orvos kiállt a nagyszámú tüntető mellé, orvosok -nevüket, arcukat vállalva- kinyilvánították, hogy a covid rendelkezések megalapozatlanok, alaptalan hisztériakeltésről és félelemkeltésről szólnak, nincs orvostudományi alapja a tömegmédia általi félelemkeltésnek, és a hatalom általi rendelkezéseknek:
Videó:
"wir fordern das sofortige ende aller beschrankungen der freiheit und der grundrechte"
=
"követeljük a szabadság és az alapvető jogok korlátozásának azonnali megszüntetését"
Fotók:
BERLINBEN pedig 2020,aug.29-én
legalább egymillió200ezer ember vonult az utcára tüntetni, a coviddal összefüggő, az emberiség szabadságjogait alaptalanul elnyomó rendelkezések ellen,
ahol
Robert F. Kennedy Jr.,
a 60-as években megölt Kennedy elnök unokaöccse tartott őszinte, lelkesítő beszédet:
https://www.youtube.com/watch?v=jA-HfdaolRU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!