Megy a hasam nagyon, holnap érettségi előkészítő órán szeretnék ott lenni, emiatt otthonmaradni se szeretnék és ebben a vírushelyzetben orvoshoz menni se tanácsos igazolásért. Mit tanácsoltok, valószínűleg bemegyek milyen gyógyszert szedjek be?? L/18
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 19:58
1/8 anonim válasza:
Szén tabletta, vagy bármilyen hasfogó.
2/8 anonim válasza:
Most csúnyán fogom ezt mondani,de én ma kifosatnám magamat.
3/8 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy reggelig tartana, most hagy jöjjön, aminek kell. Nézz körbe, hogy milyen hasmenés elleni szer van otthon, és vedd be felkelés után. Nálunk Enherobene. Imodium, Lopedium ilyesmit keress.
4/8 anonim válasza:
Bolus Adstringens egy vagy két szem azonnal rendbe tesz. Bár vasárnap este nem tudom hogyan jutsz hozzá, ha nincsen otthon.
5/8 anonim válasza:
Első kettő válasz kombó lesz a jó
6/8 anonim válasza:
Egy világjárvány közepén vagyunk és az emberek még mindig nem fogják fel, hogy otthon kell maradni, ha betegek
7/8 anonim válasza:
Legalább nem a lógáson jár az esze, mint a diákok 98%nak.
Lehet izgulsz azért is mehet a hasad, ne stresszelj rá!
8/8 anonim válasza:
Citromlé vízzel fele-fele arányban összeöntve, ez a legtöbb háztartasban megvan.
3 dcl es bögrebe, poharba.
Próbald ki.
Nekem ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!