Fekvő gipsszel be merjek menni előkészítőre?
Sziasztok!
Fekvőgipszben van a bal lábam. Szombatonként előkészítőre járok, ami nagyon fontos nekem.
Azt mondták szüleim, hogy ha nagyon ragaszkodom hozzá akkor bevisznek kocsival, de nem örülnének neki.
Bent feltudnám rakni a lábam székre, de őszintén szólva kicsit elbizonytalanodtam, hogy kb 4 órát végig tudok ott ülni.
Szerintetek? (Tudom, hogy nekem kell érezni)
Ha fontos az óra, akkor nyugodtan vigyenek be. Csak egyáltalán ne lépj a gipszes lábra és mielőbb tedd fel egy székre, hogy keveset maradjon lógva.
Vigyél magaddal vastag ülőpárnát, a gipszelt lábadat ne lógasd és többet mozogj ide-oda a széken. A pici szünetekben a hátad mögé meg tehettek még két széket és addig is lefeküdhetsz, ha így esik jól. Amúgy a fekvőgipsz nem azt jelenti, hogy feküdni kell, hanem azt, hogy egyáltalán nem terhelhető a gipszes láb.
Köszönöm a választ, pont most végeztem.
Nem volt probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!