Lábtörés, gipsszel kapcsolatos kérdések?
Tudna válaszolni akinek már volt begipszelve a lába?
Fekvőgipszet kaptam mert eltört a lábfejem. Elég rossz.
Mennyit és hogyan mozogjak a gipsszel odahaza a házban? Ha leteszem a lában 1 perc múlva szorít a gipsz és fáj. Dehát ágyban sem fekhetek mindig, fürdőbe, enni ki kell mennem. Ez meddig lesz így?
Hogy fürödjek hogy ne vizezzem össze a gipszet?
Meglehet ezt szokni hogy gipszben vagy? Később jobb lesz?
Milyen lesz a járógipsz, az mivel más mint ez a fekvőgipsz?
Az ujjaimat megmoshatom azért valahogy? Ti mostátok?
Milyen érzés lesz hetek múlva, hogy nem tudom megmosni a lábam a gipsz miatt? Ettől félek a legjobban :)
Nyugodtan ülhetsz, csak polcold fel. Egy idő után elmúlik a dagadás, akkor már kedvedre mankózhatsz :)
Fürdés: a kád szélére teszed a lábad. Az ujjaidat természetesen moshatod (alkohollal is lehet).
A járógipsznek van sarka (illetve a könnyítettnél általában egy cipőnek nevezett valami, amit ráhúzol), azzal "normálisan" járhatsz.
Nyugi, nekem a nyári kánikulában volt gipszem, izzadtam is, de egyáltalán nem lett büdös, és a bőröm is viszonylag jól viselte. :) Szóval meg lehet szokni, sőt még azt is mondanám, hogy hiányzik, amikor leveszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!