Egy korona felhelyezéshez hány alkalommal kell ellátogatni a fogorvoshoz? A korona feltétele milyen előkészítő kezelésekkel jár?
Nem biztos, hogy korona kell. Lehet, hogy csapok segítségével fel lehet építeni, vagy esetleg ki tudja, töméssel is lehet pótolni. Nekem az egyik fogam 60%-a hiányzott, és sima töméssel korrigálta.
SZTK-ban vagy magándokinál akarod csinálni?
Sütemény :)
Köszi a választ
Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy? Mert ha idősebb akkor szerintem próbáld meg a koronát előnybe részesíteni, mert az tartani fog. Igaz, sajnos az sokkal drágább.
-előző voltam-
23 vagyok (sört akartam bontani a fogammal egy bulin)
Már akkor is örülök, ha húzás nélkül megúszom :)
Na...tipikus:)
Nem akarlak elszomorítani, de a húzás is benne van a dologban, de egy magándoki szerintem megpróbálja menteni. Ha gondolod anyukámat megkérdezhetem, hogy mi a valószínű ha hazajött este, mert ő fogorvos:)
Volt már más gond is a fogammal, a doki azt mondta erre, hogy hozott már rendbe vadabb dolgot is :)
Azért megkérdezheted, de úgy is látnia kellene ahhoz, hogy véleményt mondjon. Viszont az érdekelne hogy hány kezelés szokott lenni, míg feldob egy koronát. ( gondolom az előző tömést kiszedi, esetleg gyökérkezel, lecsiszol, harapás mintát vesz stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!