Valójában mi készteti az embereket arra, hogy maszkot hordjanak?
Figyelt kérdés
Magukat féltik? Esetleg másokat, mert Teréz-anya típusúak? Büntetéstől félnek? Vagy egyszerűen csak birka módjára beállnak a sorba? Rajtam még sosem volt maszk, nem is tudna senki rávenni hogy felvegyem, fulladok alatta, nem beszélve az elvekről, személy szabadságról, ...stb. Szerencsére boltba, postára nem kell menjek, de a tömegközlekedést én is igénybe veszem, és elszörnyülködöm azon, hogy rajtam kívül szinte mindenkin ott van...2020. okt. 29. 02:13
31/35 anonim válasza:
30-as, igen, mert a 29-es válaszolóból nem tudnak hasznot húzni, sem vitát indíttatni!
Ő legalább belátja, hogy mi hülyeség, s mi nem.
A birkák pedig védik a semmit!
Pedig a birkákat kéne védeni.
Ja, semmi...
Barom!!!
32/35 anonim válasza:
Ha ezt nem érted, hogy is érthetnéd a koronavírust? ... :D
33/35 anonim válasza:
"romlandó dolgot is házhoz szállítanak? gyümölcs, zöldség, tejtermék?"
Igen. Isten hozott a 21. században! ☺️
34/35 anonim válasza:
Akkor legalább lehet rendelni.Köszönöm a normális választ #33-s.
Úgy hallottam korábban, romlandót nem lehet rendelni,csak tartósat. Ezért volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!