Valójában mi készteti az embereket arra, hogy maszkot hordjanak?
11
Az nem zavar, hogy tavasszal volt "néhány":D egyéb korlátozás is?
Az nem zavar, hogy teljes tudományos konszenzus van abban, hogy a maszkviselés szükséges?
Az nem zavar, hogy te vagy az, aki elhisz kb. mindent, ami ellentmond az olyan intézkedéseknek, amik a TE SZÁMODRA kényelmetlenek, és nem a tények alapján állítasz dolgokat, hanem hazudsz, csúsztatsz, stb.? HOGY NEM SZAKAD LE AZ ARCOD? Hogy a fenébe mentetek át az érettségin, bakker? Te, és a társaid?
"ha valakivel kapcsolatba kerültem és róla kiderül, hogy poz.,akkor ne legyek közvetlen kontakt"
Ezt a maszk nem védi ki.
Én is legszívesebben nem vennék fel maszkot. Aki akarja, hordja...-én így gondolom.
De mit csináljak, ha nem akarok éhen halni? Ha számlát kell fizetni? Random, hogy melyik üzletben(bolt, posta) szólnak rám.
Igaz, ahol rám szóltak már, hogy nemcsak a szájat kell eltakarni, oda nem megyek. Ezzel persze szívok, mert oda is szoktam járni. amióta a maszkos zarakodás van, és rámszóltak, nem megyek.
Buszon is már úgy lehet felszállni, hogy az emberen maszk van. Még örüljön az ember, ha nem akarják engedelmes maszkimádóvá formálni, tehát nem szólna a kinthagyott orr miatt.
De hétfőtől szigorítanak. Félő, hogy ahova nyugodtan be tudtam menni, oda már csak úgy mehetek be, ha engedelmes maszkimádó vagyok.
Próbálok addig ellenállni, ameddig lehet, de nagy eséllyel úgyis eljön az a pont, hogy:
ha nem állok be a maszkimádók közé, éhen dögl*k, mert nem tudok kaját venni.
Mindez mellett, munkahely váltás előtt állok. Ha pont egy olyant fogok ki, ahol maszkimádónak kell lenni, akkor mit válasszak? Kilakoltatást a számla nem fizetés miatt, vagy az engedelmes maszkimádó létet?
És ezzel nem sértegetni akarom a másikat, de eléggé rossz, hogy ennyire erőltetik a maszkot. És amiért nem akarja mindenki viselni, az konfliktusba kerül: megfulladjon a pénzért? Kapjon pánikrohamot a pénzért, a kajáért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!