Miért van az, hogy amíg a járványtagadó ismerőseimnek kutya bajuk sincs, addig mi, akik betartjuk a szabályokat sorra betegszünk meg? Nem igazságtalan ez?
Azt vettem észre itt a munkahelyen, illetve az ismerősi körben is, hogy csak azok betegedtek meg koronavírusban meg egyéb nyavalyákban, akik betartották a szabályokat, hordták a maszkot, ezzel szemben a járványtagadók, akik tojtak a szabályokra, szabotálták a maszkviselést, semmi bajuk sincs. Először azt hittem, hogy csak nem mondják meg, de nem valószínű, mert ők dolgoznak, némelyikük bent az irodában, némelyikük home-officeban. Karanténba is csak olyanok kerültek, akik óvatosak.
Most meg én is megbetegedtem, (azt még nem tudom, hogy koronavírusban-e) pedig minden szabályt szigorúan betartok, még az orromra is ráhúzom a maszkot. Ezt nagyon igazságtalannak tartom. Szerintetek is az?
31.Az új tesztek szerint a vakcina 6 honap után már csak kb 60 %-ban véd. 1 év múlva valószínű semennyire. Előbb-utóbb mindenki oltalan lesz ha nem kéri a harmadik oltást.
Csak annyit kell tenned hogy nem kéred a harmadik oltást. Problémád megoldva. A te statisztikád szerint így védett leszel.
Jol van. Akkor neked csupa olyan ismerősöd van ahol az oltatlanok a szupermenek, az oltottak meg mar haldokolnak.
Aha. Kicsit sem álszent a dumád.
Te sem oltattal.
Hirtelen hogy áttértünk az oltasokra, amikor a kérdés eredetileg a maszk viselesrol meg a szabalykoveto magatartasrol indult..nahát, nahát..
Csak provokálni jöttél.
Kamugep
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!