Az igaz, hogy a járványtagadók még jobban rettegnek a vírustól, mint a "járványrettegők", így a tagadásba menekülnek a félelmeik elől?
Nem feltétlenül.
A legtöbbjük nem félelemből, hanem tudatlanságból tagad.
Március óta sokan felvilágosultak. Te is változol. A te se..ggedet se anyád törli már ki.
Kérdésre a válasz: Nem. A járványtagadók felvilágosultak, nem sz.rnak be. Ők nem hisznek abban, hogy járvány lenne a semmi miatt, a vírus létezését elismerik.
A járványrettegők meg március óta be vannak folyamatosan sz..rva.
Határozottan igen! Ők rettegnek tudat alatt és a tagadás fázisában vannak. Persze a lisztet, cukrot raklapon vitték haza márciusban és ők lesznek az elsők ősszel is, ha megint felkell tankolni a kijárási korlátozás miatt. Mert igen, persze mehetsz boltba...de mi pl. azért vásároltunk be márciusban, hogy ne kelljen utcára menni hetekig, hónapokig (max minimálisan), s nem azért mert attól félnénk, hogy nem lesz élelmiszer.
Amúgy az a facebook csoport iszonyatos sötétség melegágya, rosszabb, mint a gyakori.
Azért a kormány megint csak profitál a covidal,hisz egy újabb dologgal sikerült az embereket megosztani.
Egyébbként a vírusok,baktériumok,vagy a gombákat is ide sorolhatjuk a szerves élet részei eddig is itt voltak a környezetünkben na meg bennünk.
Kedves covid rettegők,nektek nem mondanak a számok semmit? Egy komolyabb influenza járvány alatt több tízezer ember halt meg Magyarországon persze szintén az idős eleve alpbetegséggel rendelkező emberek.És volt ez a cirkusz? Ugye hogy nem.
Hagyd már az ostoba általánosítást. Továbbra is az a véleményem hogy ez keményen túl van tolva, és nem vittem márciusban raklapon semmit, ugyanúgy eljártam boltba is mint előtte, és ez ősszel is ugyanígy lesz. Félek a daganatos betegségektől, félek mondjuk a szívproblémáktól, de a koronától sajnos nem megy. Tudat alatt se, bármennyire is szeretném, és ezzel a legtöbb barátom, ismerősöm is ugyanígy van.
#5 Korona vírus tagadó vagyok, az is voltam a legelején amikor nagy cécó volt belőle, nem vásároltam fel semmit, ill. Nem voltam betojva se. Sőt ha megengeded válaszolok pontokba osztva a tudatlanságóhoz.
"Határozottan igen!"
Határozottan Nem!!!
" Ők rettegnek tudat alatt és a tagadás fázisában vannak. ,,
Te miről beszélsz??? Szerintem te provokálod az embereket, az aki tagadó az pontosan nevet ezen a kamu koronán.
"Persze a lisztet, cukrot raklapon vitték haza márciusban és ők lesznek az elsők ősszel is, ha megint felkell tankolni a kijárási korlátozás miatt."
Szerintem meg pontosan azok vásárolták fel akik bevoltak sz^^rva a vírustól. Pontosan az olyanok mint te, csak most rá akarjátok kenni azokra akik tagadják a vírus létezését Magyarországon.
" Mert igen, persze mehetsz boltba...de mi pl. azért vásároltunk be márciusban, hogy ne kelljen utcára menni hetekig, hónapokig (max minimálisan), s nem azért mert attól félnénk, hogy nem lesz élelmiszer. ,,
Na kis komám ezzel elárultad magadat, felesleges pontokra szedni, csupán értelmezni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!