Miért van az, hogy amíg a járványtagadó ismerőseimnek kutya bajuk sincs, addig mi, akik betartjuk a szabályokat sorra betegszünk meg? Nem igazságtalan ez?
Azt vettem észre itt a munkahelyen, illetve az ismerősi körben is, hogy csak azok betegedtek meg koronavírusban meg egyéb nyavalyákban, akik betartották a szabályokat, hordták a maszkot, ezzel szemben a járványtagadók, akik tojtak a szabályokra, szabotálták a maszkviselést, semmi bajuk sincs. Először azt hittem, hogy csak nem mondják meg, de nem valószínű, mert ők dolgoznak, némelyikük bent az irodában, némelyikük home-officeban. Karanténba is csak olyanok kerültek, akik óvatosak.
Most meg én is megbetegedtem, (azt még nem tudom, hogy koronavírusban-e) pedig minden szabályt szigorúan betartok, még az orromra is ráhúzom a maszkot. Ezt nagyon igazságtalannak tartom. Szerintetek is az?
Nincs bizonyíték arra, hogy a maszk gátolná a levegővételt. Ebben az esetben sok sebész, orvos, aki 8-16 órán át maszkban van, nem tudna normálisan dolgozni.
Én nem vagyok járványtagadó - bármit is jelentsen ez- , a maszkot is mindig hordom ott, ahol kötelező. Viszont nem a maszktól várom a védelmet, hanem egészségesen élek. Nagy adagban szedem a vitaminokat, ásványi anyagokat, minőségi ételek eszek. Ez sok időmbe és pénzembe kerül, sokkal több energiát igényel, mint a maszk hordása.
Nem érzem igazságtalannak azt, hogy aki csak annyit tesz magáért hogy hordja a maszkot az megbetegszik.
Lehet, hogy a te ismerőseid is sokkal többet tesznek az egészségükért, mint te. Csak te azt nem látod állandóan.
Csak egy kérdés.
Aki szerinted járványtagadó, annak láttad a 2 negatív tesztjét?
Mert ha nem, akkor nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!