Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A maszktagadóknak így most...

A maszktagadóknak így most igaza lett? :o

Figyelt kérdés

[link]

Az amerikai CDC által vizsgált mindkét megfázásos típusú beteg csoportban toronymagasan vezetnek a maszkhasználók a megbetegedések tekintetében!!!

Beteg és Cov19 pozitív maszkviselési szokás:

Soha - Never - 6 (3.9%)

Ritkán - Rarely - 6 (3.9%)

Néha - Sometines - 11 (7.2%)

Gyakran - Often - 22 (14.4%)

Mindig - Always. - 108 (70.6%)

Beteg, de nem cov19 pozitív maszkviselési szokás:

Soha - Never - 5 (3.1%)

Ritkán - Rarely - 6 (3.8%)

Néha - Sometines - 7 (4.4%)

Gyakran - Often - 23 (14.5%)

Mindig - Always. - 118 (74.2%)

2020. okt. 14. 18:43
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Elolvastam és tévedsz, nincs igazad abban amit írtál, ezt így megérted? Gondolom, nem.
2020. okt. 14. 20:02
 12/35 anonim ***** válasza:
64%

"A maszk egyébként is elsősorban másokat véd, ez már értelmetlenné teszi az egészet, ráadásul nem ismerem az amcsi szabályokat, de gondolom ott is legalább 90%hordja, mégis ki más vezetne? "

- A maszk elsősorban másokat véd: ha a viselője betegszik meg, az ebből a szempontból SEM a maszkviselési szokásainak köszönhető

-Mivel ott is kötelező a legtöbb helyen, teljesen semmitmondó egy ilyen statisztika. A magyar emberek 95%-a(most mondtam valamit) vesz fel zoknit reggelente, és a népesség 100%-ának arányában a zoknit hordók toronymagasan vezetik a vesebetegséggel rendelkezők listáját. Kb. ilyen alapon mond bármit ez a statisztika.

-Mivel kb. minden tudományos forrás egyetért abban, hogy a maszk hasznos, szükséges a viselése, az itt trollkodóra felesleges akár egyetlen percet is elvesztegetni. Persze én sok felesleges dolgot csinálok.

Ez egyébként egy egész jó kis összefoglaló

[link]

Most már érted, visszavonod amit korábban írtál, és elismered tévedésed, vagy ez a kérdés csak egy bújtatott provokáció volt?

2020. okt. 14. 20:14
 13/35 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a normálisan kérdező és válaszoló embereket trolloknak nevezed miközben te vagy itt az egyetlen aki tiszteletlenül trollkodik mindenkivel úgy nézem. Ami a kérdés témáját illeti pedig ajánlanám akkor, hogy nézz utána a funkcionális analfabétizmus fogalmának amit fentebb említett egy válaszoló mert így csak elbeszélsz a többiek mellett és folyamatosan sértegetsz mindenkit a trollozással amit éppen te csinálsz.
2020. okt. 14. 20:24
 14/35 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
31%

Én továbbra is csak egy dologban reménykedem: ha vége lesz egyszer ennek az egész mizériának, remélem, hogy az összes maszkhívőnek meg kell zabálnia egy sitteszsáknyi maszkot.

Lassan tiszta ókor leszünk, csak most nem fals isteneket emelnek a piedrára, hanem egy szövetdarabot.

2020. okt. 14. 20:38
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

:DD Hát ez kész. Komolyan az a normális, ha valaki minden tudományos eredményt a fotelből meghazudtolva, minden alap nélkül odavet valamit-ami egyezik a te véleményeddel.

Ha valaki pedig rávilágít erre, ráadásul alá is támasztja amit állít,

az nem normális-érdekes módon az ő véleménye nem egyezik a tiéddel.

Azt hiszem nem kell tovább ragoznom, teljesen egyértelmű a dolog...

2020. okt. 14. 21:11
 16/35 anonim ***** válasza:
53%
#15 A kovidióták már csak ilyenek, kár egy percet is vesztegetni rájuk.
2020. okt. 14. 23:55
 17/35 anonim ***** válasza:
39%

A maszk valóban csak ront a helyzeten. Az elhasznált CO2-t lélegzed vissza, kiszárad a torkod és kaparni fog ezáltal jobban megtelepszik a koronavírus, miközben a covid simán átmegy a maszkon. Aki nem tudná aeroszollal terjed a covid! Nem használ a maszk

Arra jó a maszk, hogy a nyáj érezze, hogy van intézkedés. A kormányok törődnek veled, mert maszkot kell hordani. Ennyi

2020. okt. 15. 08:35
 18/35 anonim ***** válasza:
41%

@17 Én már feladtam, csak sírni járok vissza erre a kérdésre...

De erre válaszolj, kérlek: Hogy nem szakad le az arcod?

2020. okt. 15. 15:31
 19/35 A kérdező kommentje:
Friss mai beszélgetés családon belüli infó nem a hallottam, hogy valaki hallotta kategória. Nővérem irodában dolgozik 6 fő együtt egy légtérben ebből ketten örökké maszkban vannak kivéve az étkezésüket. Ki betegecske? Igen a két maszkos kolléga, mindenki másnak kutya baja!! Teljes véletlen is lehet persze. Vigyázzon mindenki magára ahogy jónak ítéli, de én most már kicsit aggódom mit hozhat ez az influenzaszezon ezekkel a szövet maszkokkal.
2020. okt. 15. 16:06
 20/35 anonim ***** válasza:
42%

Na, ezzel megint nekünk adtál igazat. Ha nem hordanák, akkor a két maszkos kollégán kívül a többiek is "betegecskék" lennének.

De igazából pont leszarom, hogy hordasz-e maszkot, vagy sem, csak ha lélegeztetőgépre kerülnél, azt se igényeld.

2020. okt. 15. 16:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!