Orvosi végzettségűek/orvostanhallgatók! Hogyan vélekedtek a mostanában kialakuló koronavírus-vitá(k)ról? (Gődény/Boldogkői, stb.)
Aki a szakmában benne van, az gondolom ismeri, miről van szó, de azért "emlékeztetőnek" például:
https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo
https://www.youtube.com/watch?v=zWG4uAcNYjE
stb. stb.
Köszönök minden hasznos választ előre is!
Nem, TE hazudsz. A KSH adatai cáfolnak téged, azok, amiket te magad idéztél be:)
Undorító...
Mindegy is, nem éri meg az ilyenek miatt felhúzni magam.
Csak amíg az egész rendszer az összeomlás szélén táncol, látjuk, hogy mi folyik bent a kórházakban, de az ilyen szánalmas konteósok szabadon terjeszthetik a hülyeségeiket,
Gulyás és a bűnöző, tolvaj társai meg olyanokat mondanak, hogy "minden rendben van, bőven van tartalék", akkor az ember marhára felcseszi magát.
Miért lenne magyarázatom?
Úgy tűnik neked, hogy én valami fideszes fanatikus vagyok?
Segítek megérteni, hogy miért ez a rosszindulat:
mert nyugodtan terjeszted az ilyen-olyan konteós hülyeségeidet,
miközben az egészségügyünkre soha korábban nem nehezedett még ilyen nyomás, és a járóbeteg-ellátás nem a durván túlzó erőforrás-felszabadítások miatt nem működik normálisan, mint tavasszal, hanem mert az ilyen ellátási tapasztalattal szinte nem rendelkező dolgozókat is át kellett irányítani, olyan sz*rul állunk!
És ezt már leírtam egyszer, ha nem többször.
Igen, ez így működik.
Csak egy levél kell, és a Lölőnek kiírt közbeszerzéseken ellopott milliárdokból intenzíves felszerelések és szakdolgozók lesznek...
Teljesen reális. Mondjuk szép is lenne:D
Mindegy, hagyjuk. Szép napot.
Drága gyermekem, senki nem dugja a homokba a fejét.
Mindenki megteszi, amit lehet: nem szavaz azokra, akik módszeresen kifosztják az országot, és helytáll a sz*r körülmények között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!