Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orvosi végzettségűek/orvostanh...

Orvosi végzettségűek/orvostanhallgatók! Hogyan vélekedtek a mostanában kialakuló koronavírus-vitá(k)ról? (Gődény/Boldogkői, stb.)

Figyelt kérdés

Aki a szakmában benne van, az gondolom ismeri, miről van szó, de azért "emlékeztetőnek" például:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo

https://www.youtube.com/watch?v=zWG4uAcNYjE

[link]

stb. stb.

Köszönök minden hasznos választ előre is!

2020. szept. 23. 20:25
 141/170 anonim ***** válasza:

Nem, TE hazudsz. A KSH adatai cáfolnak téged, azok, amiket te magad idéztél be:)

Undorító...

Mindegy is, nem éri meg az ilyenek miatt felhúzni magam.

Csak amíg az egész rendszer az összeomlás szélén táncol, látjuk, hogy mi folyik bent a kórházakban, de az ilyen szánalmas konteósok szabadon terjeszthetik a hülyeségeiket,

Gulyás és a bűnöző, tolvaj társai meg olyanokat mondanak, hogy "minden rendben van, bőven van tartalék", akkor az ember marhára felcseszi magát.

2021. márc. 29. 18:02
 142/170 anonim ***** válasza:
De gondolom a tavalyi ágyfelszabadításről, az ellátáshiányokról is van magyarázatod, amikor kb csak akkor látnak el, ha a halálodon vagy. Elég sok adót, TB-t, egészségügyi biztosítást biztosítást befizettem már, tehát főképp nem értem mire ez a rosszindulat felém, nem tudom mi lenne veled, ha sokan egyszerűen nem fizetnénk, de nem baj, én nem haragszom rád, s nem ostobázlak le, mert ez már nem vita, csak szimpla személyeskedés.
2021. márc. 29. 18:10
 143/170 anonim ***** válasza:
Én így--- kilátástalanság!
2021. márc. 29. 18:10
 144/170 anonim ***** válasza:
28%
Én is így gondolom, ezért nem értem miért támadsz egy olyan embert, aki nem ártott neked, sőt hozzájárul ahhoz, hogy legyen munkája.
2021. márc. 29. 18:14
 145/170 anonim ***** válasza:

Miért lenne magyarázatom?

Úgy tűnik neked, hogy én valami fideszes fanatikus vagyok?

Segítek megérteni, hogy miért ez a rosszindulat:

mert nyugodtan terjeszted az ilyen-olyan konteós hülyeségeidet,

miközben az egészségügyünkre soha korábban nem nehezedett még ilyen nyomás, és a járóbeteg-ellátás nem a durván túlzó erőforrás-felszabadítások miatt nem működik normálisan, mint tavasszal, hanem mert az ilyen ellátási tapasztalattal szinte nem rendelkező dolgozókat is át kellett irányítani, olyan sz*rul állunk!

És ezt már leírtam egyszer, ha nem többször.

2021. márc. 29. 18:29
 146/170 anonim ***** válasza:
Csak akkor nem értem, miért engem támadsz, miért nem írsz azoknak a politikusoknak egy levelet, akik felelősek az eü. állapotáért, s rám hárítják a felelősséget. Én lennék az elsők között a sorban, aki veletek tartana, de nem látom azt, hogy elkötelezettek lennétek ebben a kérdésben. Gondolom ápoló vagy, annyira jó 150 ezerért gürizni?
2021. márc. 29. 18:35
 147/170 anonim ***** válasza:

Igen, ez így működik.

Csak egy levél kell, és a Lölőnek kiírt közbeszerzéseken ellopott milliárdokból intenzíves felszerelések és szakdolgozók lesznek...

Teljesen reális. Mondjuk szép is lenne:D

Mindegy, hagyjuk. Szép napot.

2021. márc. 29. 18:48
 148/170 anonim ***** válasza:
Csak azzal, hogy homokba dugjátok a fejeteket, semmi nem oldódik meg. Ugyanolyan rossz lesz a helyzet továbbra is, ugyanúgy többtízezren fognak rákban meghalni egy évben, Covid ide, vagy oda.
2021. márc. 29. 18:57
 149/170 anonim ***** válasza:

Drága gyermekem, senki nem dugja a homokba a fejét.

Mindenki megteszi, amit lehet: nem szavaz azokra, akik módszeresen kifosztják az országot, és helytáll a sz*r körülmények között is.

2021. márc. 29. 19:01
 150/170 anonim ***** válasza:
48%
Bár az személyes tapasztalat, ha nincs életveszélyben az ember, kb elhajtják, aztán, ha amiatt meghal az illető, zokszó nélkül hozzácsapják a számokhoz. Engem egyedül ez zavar.
2021. márc. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!