Orvosi végzettségűek/orvostanhallgatók! Hogyan vélekedtek a mostanában kialakuló koronavírus-vitá(k)ról? (Gődény/Boldogkői, stb.)
Aki a szakmában benne van, az gondolom ismeri, miről van szó, de azért "emlékeztetőnek" például:
https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo
https://www.youtube.com/watch?v=zWG4uAcNYjE
stb. stb.
Köszönök minden hasznos választ előre is!
Mindennek van értelme, ami a kontaktok számát csökkenti.
Nyáron mászkáltak az emberek össze-vissza, meg is lett a böjtje ősszel.
Ezt az össze-vissza beszélést inkább magadra kéne mondanod.
Egész konkrétan nemrég zártak be a nem élelmiszert, stb. árusító nagy(és kicsi) boltok többségében, de látom, hogy követed az eseményeket:D
Nem téged szívatunk, hanem az embereket védjük, mert az eü. az összeomlás közelében áll.
Válaszoltam. Nem téged szívat senki.
Nem tiltottam meg, hogy kommentelj. Szívtál valamit, hogy ilyeneket képzelsz be magadnak?
Nem árad belőlem semmilyen rosszindulat, ellentétben veled, a normális emberek felé.
Az igaz, hogy ennyi idő után mindig felforr az agyvizem, ha egy ilyen szinten önző, egoista, ostoba, gondolkodni képtelen valakivel találkozom a neten, aki azt hiszi, hogy miközben 10+ ezer ember van kórházban ezzel a vírussal, az intézkedésekkel személyesen vele akarnak kicseszni, kezdve azzal, hogy ő nem lehet nyitva, de az adott embert egy időben beengedő élelmiszer meg egyéb alap, szükséges dolgokat árusítók igen. Bocsánat, igazad van, nincs szükség boltokra, mindenki megtermeli magának a kaját meg megjavítja a home officehoz szükséges gépét otthon!
Hmm, érdekes, én meg pont azt látom a napi és időszakos halálozásokat nézegetve:O
Menj el szemészhez.
Részben undorító, részben nevetséges, részben megríkató...
Egész konkrétan mit is kellett volna csinálni veletek?
Máshol tudtak segélyt meg ilyesmit adni normálisan. Itt nem, mert korábban túl sokat loptak. EZ van.
Sajnos az emberek többsége nem hiszi el a random hazugságaidat,
mert nem teljesen hülye. Itt pl. le lehet ellenőrizni a számokat.
Várom az ötleteidet, hogy az élethez, munkához stb. szükséges holmik beszerzését milyen egyéb módon tudják megoldani az emberek, mint a boltból való beszerzés. Rajta. Létszámkorlát lesz, tehát a "később kevesebben vannak" nem játszik.
Én megmondhatom neked, hogy hol:
gyakorlatilag mindenhol.
Például a Korányiban(itt egy rokonom feküdt), a Semmelweis Pulmonológián(itt egy közelebbi ismerősöm), a Szent Jánosban(itt meg barátaim dolgoznak).
Én a Kistarcsaiban dolgozom.
De felsorolhatom az ország majdnem összes ilyen osztályát, ha van erről lista. Azért majdnem, mert nem ismerem az összeset, lehet, hogy vannak olyan térségek, ahol még nem olyan sz*r a helyzet, bár akkor a legjobban sújtott területekről irányítanának oda betegeket.
Jaj, bocsánat, nem. Mindenki hazudik, csak te tudod az igazságot, leleplezted az összeesküvést.
Őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!