Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orvosi végzettségűek/orvostanh...

Orvosi végzettségűek/orvostanhallgatók! Hogyan vélekedtek a mostanában kialakuló koronavírus-vitá(k)ról? (Gődény/Boldogkői, stb.)

Figyelt kérdés

Aki a szakmában benne van, az gondolom ismeri, miről van szó, de azért "emlékeztetőnek" például:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo

https://www.youtube.com/watch?v=zWG4uAcNYjE

[link]

stb. stb.

Köszönök minden hasznos választ előre is!

2020. szept. 23. 20:25
 131/170 anonim ***** válasza:
49%

Mindennek van értelme, ami a kontaktok számát csökkenti.

Nyáron mászkáltak az emberek össze-vissza, meg is lett a böjtje ősszel.

Ezt az össze-vissza beszélést inkább magadra kéne mondanod.

Egész konkrétan nemrég zártak be a nem élelmiszert, stb. árusító nagy(és kicsi) boltok többségében, de látom, hogy követed az eseményeket:D

Nem téged szívatunk, hanem az embereket védjük, mert az eü. az összeomlás közelében áll.

2021. márc. 29. 16:47
 132/170 anonim ***** válasza:
54%
Ja, és feltétlenül szükségesnek érezted, hogy hozzászólj egy hat hónapos kérdéshez?
2021. márc. 29. 16:48
 133/170 anonim ***** válasza:
52%
Miért mi vagy te, moderátor, hogy megtiltsd, hogy kommenteljek? Képzeld, követem az eseményeket, mert 4. hete vagyok zárva, ezzel szemben Lidlben, Obiban ugyanúgy tolonghatnak az emberek. De arra nem válaszoltál, hogy miért engem kell szivatni, s miért nem azokat vonják felelősségre, akik stadionokra, mutyikra költötték el a pénzt. Csak úgy árad belőled a rosszindulat.
2021. márc. 29. 16:54
 134/170 anonim ***** válasza:
52%
Milyen böjtje lett meg? Mert a KSH-n nem látni, hogy ez egy akkora járvány lenne?
2021. márc. 29. 16:57
 135/170 anonim ***** válasza:
48%
2021. márc. 29. 16:58
 136/170 anonim ***** válasza:

Válaszoltam. Nem téged szívat senki.

Nem tiltottam meg, hogy kommentelj. Szívtál valamit, hogy ilyeneket képzelsz be magadnak?

Nem árad belőlem semmilyen rosszindulat, ellentétben veled, a normális emberek felé.

Az igaz, hogy ennyi idő után mindig felforr az agyvizem, ha egy ilyen szinten önző, egoista, ostoba, gondolkodni képtelen valakivel találkozom a neten, aki azt hiszi, hogy miközben 10+ ezer ember van kórházban ezzel a vírussal, az intézkedésekkel személyesen vele akarnak kicseszni, kezdve azzal, hogy ő nem lehet nyitva, de az adott embert egy időben beengedő élelmiszer meg egyéb alap, szükséges dolgokat árusítók igen. Bocsánat, igazad van, nincs szükség boltokra, mindenki megtermeli magának a kaját meg megjavítja a home officehoz szükséges gépét otthon!

2021. márc. 29. 17:05
 137/170 anonim ***** válasza:

Hmm, érdekes, én meg pont azt látom a napi és időszakos halálozásokat nézegetve:O

Menj el szemészhez.

Részben undorító, részben nevetséges, részben megríkató...

2021. márc. 29. 17:07
 138/170 anonim ***** válasza:
52%
Én vagyok az önző, nem ám a kormány, aki engem, s jó pár sortársamat magára hagyott. Ha megnézed a februári számokat semmivel se voltak magasabbak a számok, de márc. 8-án elrendelik a zárat. Hű, de szuper. Pont az áruházakban fertőződnek meg, én pl késő este vásároltam be ez előtt a mi drágalátos jó indulatú kormányunk által bevezetett “intézkedések” előtt, most én is a tömegben vásárolhatok. Ez aztán a védekezés. De valóban én szívtam valamit, én vagyok az ostoba, egoista... Ha rákérdezek, hogy melyik kórházról van szó, ahol olyan rossz a helyzet, soha nem kapok választ, vagy ha kinyomozom, kiderül, hogy üres a Covid osztály, szemben azzal amit a média állított.
2021. márc. 29. 17:21
 139/170 anonim ***** válasza:

Egész konkrétan mit is kellett volna csinálni veletek?

Máshol tudtak segélyt meg ilyesmit adni normálisan. Itt nem, mert korábban túl sokat loptak. EZ van.

[link]

Sajnos az emberek többsége nem hiszi el a random hazugságaidat,

mert nem teljesen hülye. Itt pl. le lehet ellenőrizni a számokat.

Várom az ötleteidet, hogy az élethez, munkához stb. szükséges holmik beszerzését milyen egyéb módon tudják megoldani az emberek, mint a boltból való beszerzés. Rajta. Létszámkorlát lesz, tehát a "később kevesebben vannak" nem játszik.

Én megmondhatom neked, hogy hol:

gyakorlatilag mindenhol.

Például a Korányiban(itt egy rokonom feküdt), a Semmelweis Pulmonológián(itt egy közelebbi ismerősöm), a Szent Jánosban(itt meg barátaim dolgoznak).

Én a Kistarcsaiban dolgozom.

De felsorolhatom az ország majdnem összes ilyen osztályát, ha van erről lista. Azért majdnem, mert nem ismerem az összeset, lehet, hogy vannak olyan térségek, ahol még nem olyan sz*r a helyzet, bár akkor a legjobban sújtott területekről irányítanának oda betegeket.

Jaj, bocsánat, nem. Mindenki hazudik, csak te tudod az igazságot, leleplezted az összeesküvést.

Őrült.

2021. márc. 29. 17:42
 140/170 anonim ***** válasza:
48%
Személyeskedjél csak tovább. Látszik a média színvonal a válaszaidból... Tehát a KSH hazugság, jó tudni... Ember, egészségügyis (bár erősen kétlem) létedre létedre ilyen rosszindulatú vagy, csak gratulálni tudok, lerendezed egy ez vannal a kérdést. De azért magánpraktizálni lehet. Az emberek többségének pont abból van elege, hogy egy olyan járvánnyal kb megbénítják, aminek a gyógyulási aránya 95%-os, fiatalabbak esetében 99%.
2021. márc. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!