Orvosi végzettségűek/orvostanhallgatók! Hogyan vélekedtek a mostanában kialakuló koronavírus-vitá(k)ról? (Gődény/Boldogkői, stb.)
Aki a szakmában benne van, az gondolom ismeri, miről van szó, de azért "emlékeztetőnek" például:
https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo
https://www.youtube.com/watch?v=zWG4uAcNYjE
stb. stb.
Köszönök minden hasznos választ előre is!
Kedves válaszolók!
Sajnálom, hogy ezt külön jelezni kell, de akkor megteszem:
1 - Nem tudom, kiről beszélsz, ha a kérdésre nem válaszolsz, menj máshova.
2 - Értelmes ember nem tud leírni káromkodás, személyeskedés nélkül egy mondatot? Nem kell egyetérteni X oldallal, de legörényezni, kisbetűvel írni a nevét szerinted tisztességes? Szerinted így komolyan veszi bárki a véleményed?
A számok Gödényéket igazolják egyelőre, ezt nem lehet tagadni és kilátásban sincs a másik fél folyamatosan lebegtetett rémforgatókönyve. Nevetséges volt Boldogkőiék érvelése a járvány teória mellett, hogy de mert már 2 hasmenés egy családon belül is nevezhető járványnak orvosilag, ezért mondhatjuk, hogy járványhelyzetet áll fenn.
A lakosságot nem riogatni kell egy végzett orvosnak vagy egy tudósembernek, hanem végtelen higgadtan kizárólag a tények ismeretében elfogulatlanul tájékoztatni. És ez sajnos Gödényék részéről nyilvánul meg és ők a gyíkemberek míg a pánikkeltés pedig az elfogadott retorika és ez borzasztó. Jó tudom sokan gondolják úgy a kormányok közül, hogy a pánik, a félelem fog oda vezetni, hogy szót fogad a lakosság, ezért kell ez az egész: [link]
Na kérem szépen ez akkor sem indokolja, hogy a gondolkodni merő lakossággal így bánjunk és mindenféle idiótáknak nevezzük őket, uszítsunk ellenük csak mert rájöttek erre a taktikára és nem kérnek belőle. Szerintem egyébként ez abszolút elfogadhatatlan és etikáltan, a lakosságot minden esetben felnőttként kell kezelni, nem alattvaló hülyegyerekekként.
Gődényről tömören:
“Gyógyszerész létére jelenleg testépítőként viselkedik.”
Azt azért hozzátenném, hogy Gődény nem virológus, nem infektológus, szerintem mindenki maradjon a kaptafánál.
Mielőtt valaki megjegyezné, nem nézem le a gyógyszerészeket egyáltalán, miért is nézném.
Teljesen el vagyok ájulva az emberektől, meg vagyok döbbenve, hogy csak azt támogatják, hiszik el, ami kényelmes: nem akarok maszkot hordani, a tököm akar otthon lenni menni akarok erre-arra, azért azt támogatom, ami kényelmesebb, de nem fontosabb, jobb. Ez folyik jelenleg itthon, részben Gődény által vezetve. Ennyi. Ez mérgező.
Ja, nem vagyok fideszes, az egyetemen is tájékozódunk a vírussal kapcsolatos kutatásokról, nem a közösségi média a fő forrás...
Orvostanhallgató vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!