Orvosi végzettségűek/orvostanhallgatók! Hogyan vélekedtek a mostanában kialakuló koronavírus-vitá(k)ról? (Gődény/Boldogkői, stb.)
Figyelt kérdés
Aki a szakmában benne van, az gondolom ismeri, miről van szó, de azért "emlékeztetőnek" például:
https://www.youtube.com/watch?v=WTIgoWUH9Mo
https://www.youtube.com/watch?v=zWG4uAcNYjE
stb. stb.
Köszönök minden hasznos választ előre is!
2020. szept. 23. 20:25
62/170 anonim válasza:
Szendi Gábor véleménye:
63/170 anonim válasza:
Gyógyszerész is van itt, meg orvos is,de jó.
64/170 anonim válasza:
Jól bedzélnek,én is Orvos vagyok
65/170 anonim válasza:
Érdekes írás.. előrehozott halál, hmm de előrehozott csőd és kirúgás az nincs?
Hiszen ki tudja, lehet már amúgy is a csőd szélén volt. Vagy úgyis leépítettek volna, de ez most egy jó indok..hát..
67/170 anonim válasza:
Idézőjelben van az az “előrehozott”...
68/170 anonim válasza:
Személy szerint kizárólag a legelismertebb, legmagasabb szintű tudományos fórumokról vagyok hajlandó tájékozódni és az van, hogy ezek mindegyik egyre távolodik a boldogkői vonaltól és egyre közelít a görény féléhez! Legyen szó a PCR problematikáiról vagy a járvány és a helyzet kezelésének a megkérdőjelezéséről. Sorry, de úgy néz ki aki szembe mert kezdettől fogva helyezkedni a kormányok félcédulás tanácsadóival az erősen nyerésre áll a hitelességet és a szakértelmet illetően.
70/170 anonim válasza:
Aha, leghitelesebb, legmagasabb szintű tudományos fórumok, mi?:D
Persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!