Nem tudom, hogy a nem közvetlen munkatárs hova tartozik, ezért a távolabbi szintet jelöltem meg.
De akár "pletyka" szinten mást is megjelölhettem volna
2020. szept. 6. 13:33
2/18 anonim válasza:
Nem, csak a cikkekben a szamokat latom, de egyaltalan nem hallottam konkret esetrol ismerosi korben.
2020. szept. 6. 13:40
3/18 anonim válasza:
Ismerős elkapta, meghalt.
2020. szept. 6. 13:46
4/18 anonim válasza:
Minden 2. ismerõs átesett rajta velem együtt.
2020. szept. 6. 13:46
5/18 anonim válasza:
3 ismerősömről tudok, aki elkapta, közülük egy meghalt, de neki más betegsége is volt mellette.
Mivel én nem estem át teszten, így nem tudhatom biztosan, hogy az volt-e, amit nyáron elkaptam, szóval magamat nem számolom hozzá.
2020. szept. 6. 13:52
6/18 anonim válasza:
Kár hogy nem lehet több választ bejelölni, de felsorolom
közvetlen rokon
2 munkatárs
munkatárs férje és gyereke
háziorvosom
a városunk egyik óvónője
öcsém egyetemi csoporttársai (4 fő)
2020. szept. 6. 14:00
7/18 anonim válasza:
Apám keresztapjának a lánya nem tudom, hogy minek számít a fentiek közül, mert még sosem találkoztam vele, ha meg igen, nem emlékszem rá, nem is a közelben laknak.
2020. szept. 6. 14:00
8/18 anonim válasza:
Jelenleg írországban élő gyerekkori barátomnál másfél hete jöttek ki a tünetek.Fejfájás,émelygés,láz, köhögés. Tegnapelőtt befulladt, alig kapott levegőt, mentő vitte el. Most sincs jól de javult valamennyit azóta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!