Van olyan ember, aki elkapta a koronát (Covid-19) ?
Figyelt kérdés
Van aki ismer ilyet?
Hallani, hogy ennyi meg annyi fertőzött van.
De közben ismerősöm haverjának az anyjának az ismerősének az ismerőse sem tud ilyet, hogy bárki is látott/hallott volt KONKRÉT esetről
2020. szept. 6. 13:28
11/18 anonim válasza:
Ezt is megkérdezték már vagy 25-ször. Egy ismerősöm halt bele külföldön.
12/18 anonim válasza:
Válaszolók! Akik belehaltak, milyen betegségeik voltak?
13/18 anonim válasza:
Válaszolók! Akik belehaltak, milyen betegségeik voltak?
Semmilyen
14/18 anonim válasza:
Azok halnak bele, akiknek krónikus betegségük van.
15/18 anonim válasza:
"Válaszolók! Akik belehaltak, milyen betegségeik voltak?"
Az én ismerősöm 2-es típusú cukorbeteg volt. Mellesleg kb. 30 évig dohányzott is.
16/18 anonim válasza:
14es nem csak azok csak őket nem szerepeltetik a statisztikában... hidd el. Meghalt már fiatal életerős orvos és tanár is. Csak érdekes, őket nem is tesztelték mert rontották volna a statisztikát... pedig bent voltak a kórházban, ugyan azokkal a tünetekkel mint a 72 éves akit leteszteltek. Érdekes, a kormány oldalára csak a 72 éves elhunyt került fel, pedig egy nap eltéréssel haltak meg ugyanabban a kórházban, mint ahogy a súlyos állapotban lévő gyerekeket se tüntetik fel sehol. Vajon miért is? Hm..lehet hogy azért mert pont a nyári szezonban betegedtek, és az orvos akkor halt meg, meg mikor elvileg mehetett mindenki amerre akart?
17/18 anonim válasza:
Én kb 10 napja kaptam el. Irtam is rola egy posztot. Nalam az egyeduli tartosabb tunet a szaglasvesztes, bar most ugy erzem kezd visszaterni. Hurutos kohogesem, hasmenes, szedules, fejfajas, laz (enyhe), natha szeru tuneteim voltak.
18/18 anonim válasza:
Akit szemelyesen ismerek ketten kapták el. Egyik már negativ, neki kisebb tunetei voltak, a másik asszem még beteg, ő elég rosszul volt de már jobban van. Ami érdekes benne, hogy pont az volt rosszabbul aki amúgy egészségesebb, sportol rendszeresen, nem dohányzik, ritkan iszik. A másik nem sportol, sokat cigizik és inni is szokott. Mindketten 30 körüli férfiak. Szóval lutri, hogy ki mennyire lesz rosszul. Olyan akit személyesen nem ismerek csak hallottam az volt vagy 5-6 is, de tudomásom szerint egyik se halt meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!