Ez mitől van? Tegnap éjjel bevettem egy nyugatót, mert nem birtam aludni. Ma egésznap nyomott voltam ittam rá kávét, most pedig szó szerint enyhén
mit szedtél egész pontosan???
és mennyit ettél és ittál ma?
atarax a neve és nagyon gyenge csak egy felet vettem be..
ma kétszer ettem egy kis hust meg ripzs, és kb háromszor ittam, 2 decit. és ugy szédülök ha hirtelen mozgok vagy vmi a fejem kóvályog...előbb rágoogleztam, és volt pár tünet ami egyezett vmi mérgezéssel, és kb előbb levegőt sem kaptam ugy megijedtem.. oylan volt mintha vmi pánikrohamom lenne, a sírógörcs rámjött, mégjobban szédültem, nehezen kaptam levegőt...
Legközelebb ne nyúlj gyógyszerhez feleslegesen, pláne nyugtatóhoz!
Igyál mézes tejet.
Vagy nyuvaszd ki magad valamilyen fárasztó sporttal és aludni fogsz, mint a bunda.
előbbi voltam...
jah és remélem elég tanulságos lecke volt a mostani...melelsleg ha olyan "gyenge" szerinted a nyugtató, akkor miért vényköteles vajon...? ne szokj rá arra, hoyg bogyóktól várod a választ ilyen szimpla kis dolgokra. Ezt ráadásul gyógyszerészhallgatóként mondom...nem okoskodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!