Borzasztó fáradságot érzek, egésznap tudnék aludni, más is van ezzel így?
Ez normális, nyugi! Addig pihenj, míg van rá lehetőséged. :)
Azt mondják, az első és az utolsó trimeszter ilyen álomkóros.
tényleg vajon mitől lehet? :D
terhesgondozó? védőnő? ..vagy esetleg nem hallottál róla,esetleg olvastál,hogy ilyenkor a bébi is belőled él?
remélem szedsz vitaminokat + miegymást,mert kellene!..és ehhez jön pluszba,hogy a természet is készül a téli álomra és ez egyébként is álmosítóan hat.
komolyan beszélgess el a terhesgondozóddal,mert itt komoly hiányok vannak!...ja és a kávét is gondold át,amit te eszel,iszol,bekerül a vérkeringésedbe-megy a bébihez is!
nézd meg ezt az oldalt is!
Az utolsó hozzászólónak javaslom az alábbi linket: [link]
A kérdezőnek: nem tudom, hogy nálad ez folyamatos, vagy csak az elmúlt napokban tapasztalod, de állítólag szülés előtti napokban, héten még azon kismamáknál is megnőhet az alvásigény, akik korábban épp az álmatlansággal küszködtek. Ezzel készül a szervezet, pihen. De ez csak jel lehet, vagy bejön, vagy nem.
Én is 39 hetes vagyok és pár napja szintén úgy alszom, mint a bunda, pedig korábban a fél éjszakát ébren töltöttem. És nincs sem vitamin, sem vashiányom.
Boldog babavárást és szép, könnyű szülést!
Én is elég rosszúl aludtam és most én is elég jól tudok.Csatlakozom azoknak a táborához akik szerint pihenést igényel a szervezet,készül a szülésre. Én kihasználom ezeket a napokat,pihenj te is,használd ki.38 heteske
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!