Nem birok a babámmal. Egésznap sir 2 oránként eszik, még éjjel is,2 oránként kakil, és sir, aludni nem igazán alszik. Nincs egy szabad percem magamra. Mit csináljak?
Nekem 11 hetes a babám, és még mindíg 3 óránként eszik, a nagyfiam is bőven 3 óránként evett még ilyen korban.
A kicsi, ő anyatejes 6 hetesen a 3 órát ki sem bírta, mert nem tudott még olyan ügyesen szopizni, mint most. És sokkal hamarabb megéhezett. Kb nekünk is 2 óra volt ilyen korban! Ha nem húzgálja a lábát, és nem erőlködik, akkor nem biztos, hogy a hasa. Amikor cicire teszed eszik, de nem szívja ki az összeset, akkor később ugyanarra a cicire tedd vissza! Mert ha a másikra teszed, akkor több előtejet kap, ami csak a szomját csillapítja.
Szia!
Nem lehet hogy éhes? Biztosan van elég tejed? Mérd meg próbaként mennyit szopizik egy nap!
utolsó vagyok:
aztelfelejtettem írni, hogy 6 hetesen növekedési ugrás van, szóval több tejcsire van szüksége. Lehet ezért kér 2 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!