Szerintetek létezhet, hogy nálunk már rég tetőzött a koronavírus járvány, csak nem tudtunk róla?
Nekem gyanús ennek a fertőzés növekedésének az intenzitása. Sokan arra fogják, hogy az az oka, hogy nem tesztelnek. Ennek ellenére a legszükségesebb esetekben mégis elvégeztek egy nap szerintem több száz tesztet is és nem létezik, hogy ebből a sok gyanús mintavételből pl mára csak 11 lett pozitív.
Nem lehetséges, hogy nálunk már korábban tetőzött csak egyszerűen olyan enyhe tünetekkel járt, hogy vagy észre se vették az emberek, hogy átestek rajta vagy pedig azt hitték, hogy csak sima influenza? Ez nem lehetséges?
Nekem nagyon úgy fest a számok alakulása, hogy nem a kezdeti arcát mutatja, inkább a végső arcát. Szerintem holnap reggelre jó ha lesz 5 új igazolt fertőzött.
A statisztikákat nagyon sok országban hamisítják. Azokról a statisztikákról van szó, amelyeket kifelé, a nyilvánosság felé kommunikálnak.
(Ha "koronavírust" találnak az orrban, akkor abban halt meg a beteg. Szerintem a legtöbb emberben megtalálni ezt.)
14:
Új nevet adnak a "gyereknek" és te elhiszed, hogy valami szuper új, ellenállhatatlan erejű dologgal állsz szemben.
Tudósok értelmesen a jelenségről:
En is gondolkodtam már ezen...
Tudni kell, hogy én ha 5 évente vagyok olyan beteg, mint amit december elejen átéltem. Tudom, lehet influenza, hörghurut, sima tüdőgyuszi stb., ezt már sose tudjuk meg, de gyanús volt. Hirtelen döntött le, nagyon felszökött a lázam, egyik pillanatról a másikra, irtózatosan elkezdett fájni a torkom, fájtak az izületeim, folyt a könnyem. Mindez több, mint egy hétig elhúzodott, a 3. nap után kezdtem durván köhögni, és 3 hét után is köhögőrohamaim voltak. Ez az egész meg a fülemre is ráhúzódott, ízeket, szagokat nem ereztem napokig, mint aki buraban volt. Persze lehet találgatni, lehetett egy durva influenza, bár ahogy mondtam, ilyen kaliberű betegseget nagyon ritkan kapok el. Ez már nem fog kiderülni mi volt . Mindenesetre nagyon rosszul voltam, de túléltem.
Ez a vírus már le csengett elég szépen , csak valamit baromira elhallgatnak így inkább felfujják az egészet . Fura hogy az influenza is elég sok embert el vitt még sem lett ekkorára fújva ...
rohadt nagy VÁLSÀG lesz itt csak míg a vírus tart el tudják hallgatni majd a vírusra fogni , hogy többet loptak mint kellet volna és be dől a gazdaság ismét ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!