Ha nyáron tört volna ki a 35 - 38 fokos kánikulába a koronavírus járvány, akkor is reklámoznák, hogy "maradj otthon"?
Nem tudom ki kezdte el, ezt a "maradjotthon" címszót, nem néztem utána, de sok helyen láttam irva. Azt is hallottam, hogy ez inkább az idősekre vonatkozik.
Ha a járvány nyáron tört volna ki, akkor is azt reklámoznák az embereknek, hogy maradjanak otthon vagy akkor más címszót találtak volna ki?
Mert már azért itt a jóidő, milyen lenne már, ha a kánikulába is otthon kéne maradni, bár ne is terjedjen, az sem jó.
Azt ugye érted, hogy ennek az a célja, hogy elhúzzák az egészet? Tehát nyàron is lesz, sőt június-júliusban fog tetőzni. A szállodák betegekkel lesznek tele, nem turistàval. Akkor tartunk ott, ahol most az olaszok.
Nem lesz nyitva se strand, se szórakozó helyek, hogy ne legyen még nagyobb baj.
Örülhetünk, ha szeptemberre újra indul az élet, de legalább lesz iskola.
Most, hogy jön a jó idő, sokan bepörögtek, és mennek. A boltok is tele vannak. Majd egy hét múlva nézd meg, hány fertőzést jelentenek naponta.
"Ha nyáron tört volna ki a 35 - 38 fokos kánikulába "
Talán hallottál már a klíma nevű találmányról?!
Bekapcsolod és 20 C fok lesz a lakásban.
A ilyen hülye kimászkálósokast meg már jól se.gbe kellene rugdosni!
Teljesen őszintén a kánikulában szerintem otthon a legjobb.
Én mindig is szívből gyűlöltem a nyarat és csak akkor megyek ki a házból ha nagyon nagyon nagyon nagyon de nagyon nagyon muszáj!
Nem értem miért szeretnek az emberek szétrohadni a melegben amikor otthon a 4 fal között tudja az ember a legjobban túlélni a nyárral járó borzalmat!
De igen, nyáron is ez lenne, miért lenne más?
#5 Kicsit vegyél már vissza... Azt képzeled mindenkinek van klímája?
Ettől függetlenül igen, nyáron is ez lett volna, és ez is lesz.
Az már más kérdés, hogy a jelenlegi kijárási korlátozás ...rt se ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!