Szerintetek létezhet, hogy nálunk már rég tetőzött a koronavírus járvány, csak nem tudtunk róla?
Nekem gyanús ennek a fertőzés növekedésének az intenzitása. Sokan arra fogják, hogy az az oka, hogy nem tesztelnek. Ennek ellenére a legszükségesebb esetekben mégis elvégeztek egy nap szerintem több száz tesztet is és nem létezik, hogy ebből a sok gyanús mintavételből pl mára csak 11 lett pozitív.
Nem lehetséges, hogy nálunk már korábban tetőzött csak egyszerűen olyan enyhe tünetekkel járt, hogy vagy észre se vették az emberek, hogy átestek rajta vagy pedig azt hitték, hogy csak sima influenza? Ez nem lehetséges?
Nekem nagyon úgy fest a számok alakulása, hogy nem a kezdeti arcát mutatja, inkább a végső arcát. Szerintem holnap reggelre jó ha lesz 5 új igazolt fertőzött.
Nekem mamam volt nagyon beteg decemberben, kohogott, fajt a hata, mellkasa es hoemelkedese volt. Jo egy honapig majd' hanyasig kohogott, foleg estenkent.
Kolleganom szinten kohogott vagy 2 hetig.
Messze vagyunk még a csúcstól, az viszont tény, hogy sokkal több fertőzött lehet, mint amiről tudunk, hisz rengeteg embernél tünetmentes a SARS-CoV-2, meg úgy általában a koronavírusok. Ráadásul megint csak sokaknál olyan enyhe tünetek jelentkeznek, amik miatt simán összekeverhető egy egyszerű megfázással, főleg most a szezonban. Épp ezért nem értem ezt a mindenki zárkózzon be egy atombunkerbe élete végéig típusú uszítást, és mentalitást. Egy teljesen egészséges embernek lényegében semmi félnivalója, aki viszont idős, netán beteg, az persze valóban jobb ha elővigyázatos, és minél inkább igyekszik kerülni a másokkal való érintkezést.
De nem baj, majd ezt is megtanulja az emberiség, mikor rájön, mit is tettek a gazdasággal (igen, az jó dolog, hogy mérsékelték, de hogy az összeomlás, megállás szélére sodorták, az már nem).
#5 Akkor nem csak én gondolom így :)
Sok egészséget kívánok nektek:)
Na meg persze mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!