Most komolyan ilyen buták az emberek?!
Tömegesen vásárolják fel az orvosi maszkot, nem lesz jó semmire mivel nem véd a vírustól viszont aki beteg lesz annak jó lenne, de addigra nem lesz.
Plusz aki büszkén írja h vett 50 darabot “ügyes vagy fiam/lányom, ugye tudod h ezeket a maszkokat kb 2 óránként cserélni kell?!”
Értem h pánikol mindenki, de nem kéne ilyen nagyon butának lenni.
Akkor is volt ilyen,hogy az emberek maszkot akartak venni,de mivel oltás volt akkor erre,ezért ennek a veszélyét annyira nem érezték az emberek.
Maszk jó is lehet,de viselni is kell tudni,használni is kelk tudni,de ezt nem tudják sokan,önmagában ez nem elég,buták nagyon sokat. Ismerősöm gumikesztyűt is akar venni,akkor mondtam neki,hogy amúgy vannak egyszer használatos köpenyek is,azt is vehetne.
Komolyan.
Aztán ahhoz képest, hogy hiánycikk, senkin nem láttam még.
Nem buták, elővigyázatosak. Mivel az illetékes szervek nem tesznek semmit annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy eljusson hozzánk is a vírus, csak idő kérdése, hogy mikor ér el minket. 14 nap a lappangási idő, és ezalatt is fertőz, de ennek jelentőségét elbagatelizálja mindenki. Mire kiderül valakiről, hogy fertőzött, legalább 2-3 másik embert megfertőz. Ők tünetmentesek 14 napig, ezalatt mindannyian 2-3 újabb embert fertőznek meg, 4-9 fertőzöttnél tartunk, akik 14 napig tünetmentesek és fertőznek. Mire ők a betegség tüneteit elkezdik mutatni, ők is legfertőznek legalább 2-3 embert, 8-27 fertőzöttnél tartunk, stb. Csak úgy halkan megsúgom, hogy Wuhanban is így kezdődött.
Hogy fog ez megállni? Mivel 14 napig tünetmentes a betegség, és fertőző (!!!), drasztikus lépések nélkül sehogy! Vicc az, ami a reptereken a hőmérőzéssel csinálnak. Kb. olyan, mint a VÉDA rendszer a gyorshajók kiszűrésére - a semminél ugyan jobb, de nem hatásos. Most hallgattam a rádiót, Ferihegyen csak a 38°C fölötti utasokat szűrik.
Aki tud angolul, és korrekt tájékoztatást szeretne, azoknak ajánlom Dr. John Campbell videóit a témában. Van most egy pár napos videója, amiben egy kielemez egy kórházban kezelt beteg orvosilag dokumentált tüneteit. A lappangási idő nélkül a 15 napos betegség alatt mindössze 6 napot volt az illetőnek 38°C fölötti láza. Már rég le kellett volna állítani minimum az összes kínai repülő járatot, aki pedig mégis be akar jönni Magyarországra, annak 2 hét karantén.
Még nincs sehol a járvány, de már most sem lehet maszkot kapni. Mi lesz itt később, ha esetleg nagyobb lesz a baj?! Gondoljon bárki bármit, én azt mondom, hogy jobb az elővigyázatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!